Ogm Selam kızlar, sıcaktan ne uyuyabiliyorum ne gündüz dışarı çıkabiliyorum ne aldığım duştan bir şey anlıyorum. Mahvoldum… 😓 yazın gebelik çok zormuş, siz de durumlar nasıl? 😮💨
artikbiranneyim Ogm aynı şikayetler🥵 sürekli terliyorum sürekli… gece terden uyanıyorum tuvalete uyanıyorum dönmek için uyanıyorum 🫠 yazın gerçekten zormuş ama yapacak bişey yok sağlıkla kucağımıza alalım da mecbur katlanıcaz🌸
Leylaaaaa Ogm 33 haftalığım sıcaklar perişan ediyor, klimanın karşısında oturuyorum zorunlu olmadıkça evden çıkmıyorum
2cocuk1bebekk Ogm gunduz disari mumkun oldukca cikmiyorum evde klima acik dinlene dinlene is yapiyorim cidden sicaklar mahfediyo insanii
Skck Ogm oturduğum yerde terliyorum markete gidicem evden çıkmıyorum sürekli suyun altında durmak ve yatmak istiyorum imdat😅
Lilnur 36+3 oturdugum yerden desteksiz kalkamiyorum bebek cok rahatsiz ediyor surekli 5 dk bile uyunaya caljssam mide asidim agzima gelip beni boğuyor ve klima altinda terliyorum😫
aysegul1122 36+3 ten selamlar. Geçen sene salonda klimayı açıp evin kapılarımı kapatıp yatak odasındaki serinlikle uyuyabiliyoduk. Bu sene ben asla salonu klimayı terk edemiyorum. Diğer bütün odalar alev alıyor gibi. Salonda koltukta yat yat belim ağrıyor. Eşim dedi yatağı taşıyalım salona bize misafir kim gelcek dedi. Dedim çok mantıklı canım kocam. Salonda orta sehpa gibi yatak duruyor flxlxlşs bugün kontrolüm vardı. Bizim bebenin keyfi yerinde daha doğası da yok zaten. 2-3 hafta daha temizinden salonda kalır bu yatak diye tahmin ediyorum 😂
Merymytm aysegul1122 😂😂😂 bizde aynı iki gündür bizde yatağı taşıyoruz salona klimanın altına başka türlü rahat yatıp uyuyamıyorum
4949zilanerturk Ogm ben 39+5her gece kalkıp üstümü yastığımı çarşafımi değiştiriyorum o kadar terliyorum 😁😁