Smyr0915 Merhabalar. Adetim 3 gün gecikti kan verdim beta hch 1070 çıktı, ertesi gün bir kez daha kan verdim 1635 çıktı. Bu değerlere göre kese görünür mü ultrasonda? Kalp atışı duyulabilir mi ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız
SM5534 Smyr0915 öncelikle hayırlı olsun genelde son adet tarihinize göre haftanıza bakıyorlar büyük ihtimal kalp atışı için başka bir hafta çağırır kese görünür fikrimce ,bence değeriniz güzel ama dediğim gibi son adet tarihinizi baz alarak hesaplanıyor 🙏🏻
tbmn Smyr0915 benim de adetim gecikti sürekli uykum geliyordu tahmin etmiştim kan verdim 1777 çıktı beta hcg 2 haftalık hamileyim tekrar kan vermek için gideceğim bakalım hayırlısı olsun hepimiz için ☺️
sallyt 1326 betayla 4hafta 6günlük kese görüntüsü vardı içinde bebek yoktu ama 6+5te de kalp atışını duyduk
Semakantar Smyr0915 bu değerle gözükür minicik bir kese hayirli olsun canım ama kalp atışı için daha erken 6 . Haftadan sonra duyarsin kalp atışını
Bahargunesi Benim dün gözükmesi 1800 dü beta yani karından baktı kese benzeri bi yapı görüyorum ama net değil dedi neden gözükmedi acaba bir sorun yoktur inşallah
Yakamozlu Smyr0915 Gözükmez, birkaç gün daha bekleyin, bu süreçte de dikkat edin, folik kullanın, alttan muayene ile belki gözükür ama alttan muayene olmayın derim. Mesela bu değerle beş gün daha bekleseniz kalp atışını da görürsünüz… Hayırlı olsun 🌺
Smyr0915 Yakamozlu çok teşekkür ederim. Alttan muayeneyi kime sorsam önermiyor ama doktorlarda herhangi bir sakınca olmadığını söylüyorlar. Acaba siz neden bu şekilde düşünüyorsunuz ? Çünkü doktora gittiğimde muhtemelen bana da alttan muayene soracak ama çok kararsızım bu konuda.
Yakamozlu Smyr0915 Bana da öyle söylediler bir sıkıntı olmaz dediler. Acilde de alttan muayene olmadan bakmıyorlardı ilk hamileliğimde üç dört kere alttan bakmışlardı ve düşük yaptım, kimden duysam alttan muayene çok olan hep düşük yapmış o yüzden ben önermedim yoksa tıbbi bilgim yok, tecrübe.