baby-1006 Kızlar kaçıncı ayda uzun yolculuk yapabilirim? 10 saatlik bir yolculuk planlıyoruz. Ama 2 saatte bir konaklama yaparak gitmeyi planlıyoruz. Siz kaçıncı ayda başladınız uzun yolculuğa?
Mii baby-1006 5.ayimds doktora sorarak yolculuk yapmıştım 11 saatlik araba yolculuğuydu bazen 2 saatte bir dinlendim bazen 4saatte dinlendim 5 dk yürüdüm aralarda doktor bana kan sulandırıcı iç hicbirsey olmaz demişti 1 tane içmiştim o şekilde yolculuk yaptım siz yinede doktorunuza sorun tabi her doktor farklı
Esum48 baby-1006 5.ayimda 9 saatlik yolculuk yaptim. Tuvaletim geldikce tuvalete gittim, tutmak skinti oluyormus. Bir de saat basi 10 dk yurudum
14022024 baby-1006 bende şu an 6 aylık hamileyim ay sonunda 10 saatlik bir yolculuk yapicaz doktoruma sordum dikkatlice dinlenerek gidin dedi kendi aracimizla gidicez zaten uzun saatler oturmayın diyorlar imkan varsa arka koltukta ayaklarını uzatarak gidilmeli
Eceninannesii baby-1006 33.haftamda 10 saatlik bir yolculuğa çıkmak durumunda kaldım..Çok tedirgindim ,yola çıkmadan önce doktoruma son bir kontrole göründüm..Doktorum bi sıkıntı olmayacağını söylemişti ,çok şükür rahat geçti yolculuk sık sık mola verdik bizde
Ezel16 Eceninannesii Bu yorumunuzu okuyunca içim dahada rahatladı 🥰 36 haftada bende Tr gideceğim doğum için 12-13 saatlik yolculuk arabamızla 😍😍 Doktorum bir sıkıntı olmaz dedi yolculuk için bakalım daha zaman var umarım herşey yolunda ilerler 🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️✨✨✨✨
Eceninannesii Ezel16 İçiniz ferah olsun ,doktor bir sıkıntı görmediği müddetçe her şey yolunda ilerler umarım …Oturur pozisyondan çok ,Yatar pozisyonda gelirsiniz sizin içinde uygun olur ,şimdiden hayırlı yolculuklar 😌
Gamze_dn baby-1006 18 haftalik hamileyim doktorum seyehat edebilirsin dedi ve bende 6 saatlik yola gittim otobusle.Allahin izniyle biseyde olmadi.
Ecem95 baby-1006 6 haftalık hamileydim 1 saat ucak 2 saatte araba yolculuğu yapmıştım ama doktorum 1 saatte 1 en az 15 dk yürü demişti o şekilde gidip gelmiştim. Siz doktorunuza danışmadan bizlerin söylemesi ve örnekleri ile yola çıkmayın ne olur ne olmaz Allah korusun her hamilelik kişiye özeldir. En iyisini doktorunuz bilir
Alone baby-1006 9 haftalıkken 8 saatlik yol gittim. 13 haftalıkken 7 saatlik yol gittim. 18. Haftamda da 9 saatlik yol gideceğim 😬 şükür sorun yaşamıyorum
Sydaglsen baby-1006 32. Haftamda bi tatil planım var. Doktoruma sordum 2 saatte 1 mola vererek ve sırtıma ve ayaklarımın altına destek alarak yapabilirsin dedi.