papatya346181 İstanbul Anadolu yakasında Tuzla-Pendik-Kartal civarında gittiğiniz memnun kaldığınız doğum için kadın doğum doktoru var mı acaba 😊
Mikrofon0 papatya346181 kartal da gebe bölümüne bakan doktorlar dan ben memnun kaldım ilk özele Üsküdar’a gidiyordum 4. Aydan sorna doğumumu orda yapmayı düşündüğüm için oraya gidiyoruz memnumun
Hafizenurcskn Zhrn tuzla devlette bi tek ezgi hanıma mı gittiniz orda başka tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı
Alinrabia Tuzla devlet ezgi hanım kartal sehır hastanesının doktorları ıyı ısım veremıcem dogumumu orda yaptım dogum zamanı da muayenelerde de memnun kaldım ıkıncı dogumum tekrar oraya gıdecegım
Zhrn Hafizenurcskn ben ezgi hanımda takipliydim. Detaylı inceler banada bebeği gösterip anlatırdı sorulara cevap verirdi (ultrason resmi de veriyodu bu arada bazı doktorlar vermiyomus) ben memnunum kendisinden ama erken dogum riski olduğu için devam etmiyorum şuan yüzyıla gidiyorum . Onun haricinde meral hanım ve Osman Sertaç beyi de çok övüyolardi ama hiç gitmedim
Zhrn Hafizenurcskn ben daha önceden randevu almıştım ama artık devam etmiycem tuzla devlet hastanesine. İptal ettim randevumu. Bi bakın isterseniz belki alabilirsiniz 12 temmuz için
Hafizenurcskn Zhrn o kadar randevu aldım baktım şansıma hiç denk gelmedi söylediğiniz hiç bir doktor 😂 kovalamaya devam edeyim ben teşekkür ederim
Zhrn Hafizenurcskn ya aslında sorabilirsiniz mesela bugün arasaniz 27 temmuz için randevu var ama şuan veremiyorum diyor kaçında aramam lazım diyin. 12 temmuz ya da 13 temmuz sabah 10 diyicektir. Sizde o tarihte mhrs den alırsanız kolay oluyor yoksa rastgele bakıp randevu bulmak zor oluyor ben bu şekilde aliyodum