Toprakayln Merhaba arkadaşlar beklenen adet tarihim bugün çıkan değerim 31 çok düşük artmasını bekleyeceğiz napmam gerekiyor bu süreçte folik asit hariç 2 binleri ne zaman görürüm bilgisi olan var mı kese için
Mervealya1992 Toprakayln bısey yapamazsın cnm. 2 gun sonra ver artış olur artıs yemekle ıcmekle folıkle alakalı bısey degıl merk etme bnmde 18 idi ikigun sonra 66 olmuştu yukselır yani
Ummuarbc Toprakayln benim 4 gün gecikme ile 36 çıktı şuan 30 haftalık hamileyim birşey yapmana gerek yok canım bu süreçte bekle 3000 geçsin doktora gidersin son adet tarihine göre 7 haftalık olsun hatta o zamn git kalp atışını da duyarsin belki
Neslihan98 Ummuarbc Bebeğinizin cinsiyeti ne benim de düşük çıktı cinsiyetle bir ilgisi olabilir mi diye düşündüm
FgD Benimde geçen ay 31 çıktı 4 gün sonra kan verdim 11 düşmüştü sonra kanamam oldu kimyasal gebelik dediler. 2 günde bir kontrol ettir canım.
Minikkurabiye333 FgD benimde gecen ay 38 di benimde 14 e dusmustu bende kimyasal gecirdim rabbim tez zamanda yerini doldursun ikimizinde
elifozkann FgD Minikkurabiye333 böyle durumlarda kötü tecrübelerinizi anlatmasanız dha iyi olur hanımlar. O şimdi cok stresli
tbmn Toprakayln benim de adetim gecikti testte pozitif çıktı adet tarihime göre 2 haftalık hamileyim 4 gün önce hcg değerim 1777 çıktı tekrar ne zaman gitmeliyim acaba
Toprakayln elifozkann evet kızımda adetim çok geçtikten sonra yüksek değerle öğrendim şimdi böyle düşük öğrenince korkuyorum bişey olacak diye inşallah sağlıklı artar beta çok teşekkür ederim düşünceniz için 🙏
FgD elifozkann doğal olan birşeyden bahsettik herşey olabiliyor maalesef bende senelerdir bekliyorum ve kötü sonuçlandı buda benim tecrübem folik asit vs arttırmaz 2 günde bir yaptıracak kötü birşey söylediğimi düşünmüyorum. Herkesin tecrübesi farklı maalesef
Ummuarbc Neslihan98 erkek cinsiyeti canım hayır cinsiyetle alakalı değil bazen geç döllenme olabiliyor gayet normal birşey buda