Hacer_2911 Hacer65 ya gerçekten bu cahil cahil söylemler nerden çıkıyor☹️Yok tabi öyle bir şey inanmayın siz onlara🙃
Hacer65 Hacer_2911 Benim olduğum yerde perinatoloji yok ranyoloji diye bı bölme gönderdiler onlar nasıldır korkuyorum açıkçası bide ben riskli gebeyim
Kubra2602 Hacer65 karnıma çok bastırdı evet ama sorun gördüğünde yapıyor bence onu ayrıca 20. Hafta da erken doğum olmaz heralde mecbur gidiyoruz sonuçta ne olup bittiğini görmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.bi de doktordan doktora değişir bence
neslsah-1 Babyblog eğer göremedikleri yer varsa sana müsaitmisn die sorup bakıyolar. Hazırlklı gitmende fayda var bana baktılar cünkü 2 defa gittim ilkinde görwmedkleri yeri görsünler die inatcı bebem gene göstermedi bi ywrini bakma durumunda kaldılar
Hatice5258 Babyblog hayır normal muayene yapılıyor bebişin bi yerini göremeseler bile sizi bi daha çağırıyorlar alttan muayene yok yani şöyle benim gittiğim hastanede yoktu desem daha doğru
Hacer_2911 Hacer65 detaylıyı perinatoloji yapıyor ama radyoliji bölümü hakkında bir bilgim yok maalesef ☺️Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah 🙏
BeyzaGrcn Hacer65 bende detayliya radyoloji dr una gittim tek farkı yorum yapamaz işi sadece görüntülemek sonucu kendi Dr unuz degerlendirir
BeyzaGrcn Hacer65 ben özele radyoloji uzmanına gittim 1 saati geçti muayenem herseyine bakıldı tek tek benim organlarıma bile baktı ciğerlerime filan