Begaslan Durumlar nasıl hanımlar benim göbeğim çok sertleşiyor biraz yürüyünce ve 2 gündür ağırlaşmaya başladığımı hissettim sizler nasılsınız?
Alparslanmom__ Begaslan bnde de aynı durum var halsizlik yorgunluk hissi bazen nefes darlığı ev işi yapıyorum hemen yoryluyorum artk 35+3 haftaligim
miavega Begaslan yarın 35 oluyorum. Benim gece yatakta dönerken veya oturduğum yerden kalkarken genital bölgemdeki kemiklerde çok ağrı oluyor 🥲 hafif sarımtırak kokusuz bir akıntım var. Enerjim yerlerde…
Buseirgit Begaslan 35+4 perişanım. İki kızım var 4 ve 2 yaşlarında beni inanılmaz yoruyorlar. Birde malum yaz ayı sürekli parka gitmek istiyorlar.
NilDenizpksr Begaslan Bende de durumlar vahim 🤦🏻♀️ iki gündür sırt ağrısı çekiyorum sol kaburgam batıyo resmen
miavega Alparslanmom__ aaa tabi o da var 😅 gece sürekli tuvalete kalkıyorum. Bir de bu aralar gece uyandığımda aşırı acıkmış oluyorum ağzıma bir şey atmadan uykuya geçemiyorum 🤣
Alparslanmom__ miavega uykular haram oldu ya bebişler gelmeden alistrma yapıyorlar bize gelince zombi gibi gezeriz artk evde😀
Cennetyyy Begaslan sıcakta durumlar zor ya daralıyorum birde bu aralar acayip sinirli olmaya başladım sizlerde bu durum var mı her şeye sinirleniyorum hareket etmek uyumak zorlaştı iyice
G_sah87 Bende 35+3 karın sertleşmeyle beraber kasıl a oluyor bazen nefes kesebiliyor hatta vajina üstü ayak hareketleri oluyor canım acıyor ve tabi kokusuz akıntı sürekli var doğuma hazırlıkmıs