Yani sinirden delircem gerçekten normalde 37+2 haftalığım geçen hafta son muayene kontrolüm vardı 36 haftaydm gittim muayene vs herşey normal nst normal dedi günü sordum haftaya pazartesi gel 37 olucaksın bi nstye sokarız sonrada sezaryen için gün verilir dediler… velhasıl kelam bugünde 37+2 yim gittim önce nst istedi çektirdm normal çıktı güne gelincede bana demesinmi sen şuan 36+1 e uyumlu gözüküyorsun dolayısıyla 2 hafta değil 3 haftaya gün verilecek sana ben şok dedm nasıl yani hiçbir sorunum yoktu bebek gayet haftasıyla vs uyumlu bugüne kadar 1 hafta geride olduğumu kimse söylemedi dediler önceki usg görüntüleryle karşılaştırdık ortalaması bu çıktı şuan 36+1 sin acile in kağıt yazıyorum bunu göster ona göre gün versinler dedi yani gerçekten o kadar canım sıkıldı sinir oldum ki belki cihaz yanlış gösterdi yani tekrar bak yok neyse çıktım gittim bende acildekilerde 36 haftaysan şuan çok erken haftaya pazartesi son bir kontrole tekrar gel o zaman bakalım gün verelim dediler bende anlattım böyle böyle olduğunu şuan 37 haftadayım bi yanlışlık olmasın hocam falan dedim ama yok şimdi bişey yapamayız gün veremeyiz dedi belki haftaya kendi sancın açılman vs olursa doğum alırız dedi kan tahlili istediler onları verdim çıktım yani şimdi kafam allak bullak benim hesabıma göre 40 hafta olucam sezaryene alınınca onlar 39 dicek