Momybaby Kızlar, 30. Haftadayım bebek hareket ederken toplanıp bırakıyor kendini gibi hissediyorum . Burada da çok gördüm kasılma vs diye aradaki fark ne
EceNaz26 Momybaby kasılma sırasında kasiklarına doğru sancı da hissediyorsun karnında bebek toplandığında olduğundan daha taş gibi oluyor ve öne doğru şişiyor sağa sola değil
gdaslik Momybaby karnın sertleşiyor o kasılma oluyor. Hatta yalancı sancı da deniyor vücut kendini doğuma hazırlıyor. Doğum sancısından farkı ağrı yapmıyor. Ve düzenli olmuyor. Ama doğum zamanı da aynı sertleşme ağrı ile beraber oluyor.
Momybaby EceNaz26 öne doğru şişiyor, sancı olmuyor o kadar ama bi huylanma gibi bi şey hissediyorum . Endişelendim doktoruma da söylicem ama normal mi peki
Mstfmom EceNaz26 ikinci doğumum olacak ayırt edemiyorum bazen öyle bir sancı giriyorki kasıklarıma hareket edemiyorum
EceNaz26 Momybaby kasıklarına baskı yapmıyorsa büyük ihtimalle vücut kendini hazırlıyordur. Ama tabiki doktoruna söyle herkes sancı hissetmeyebiliyormuş
Mstfmom EceNaz26 evet evet öyleyim bende bebek aşağı inmiş doktorum tekrardan çağırdı bakalım ne diyecek