28kbr hiç strese girme bnde 2021haziranda evlendim , polikasitover var kilon cok fazla kilo vermeden gebe kalamazsin dediler. Sonra kilo vermeye başladım , bir müddet sonra baktık gene olmuyor , bu sefer eşime soledim acaba sen demi bı muayene olsan diye 2farkli ilaç kullandı sprem sayisi ilk azdı hareketlilik de azdı snra sayı iyi oldu hareketlilik gene azdı bunda gebeliği etkiliyormus mesela sonradan yaşayarak öğreniyoruz.bu dönem çok stresliydim ailevi çok sorunum vardizis hayatında çalışırken karı koca inan gene stresliydi . Sanki ne eşime yetisebiliyormusum.ne eve .ne işe diyordum. Kendi kendime bebek isinide strese almıştım.sonra ev değiştirdik komple semt çok uzaklara gittik . İster inan ister inanma hamile kalmışım yeninevde hemde 96 kilo ile 🫣💓 şimdi 16sina sezeryan günüm var Allah isteyen herkese hayırlısı ile.en doğru vakitte kolaylıkla nasip etsin. 3.yilimda böle bişey oldu yani .sana anlatıyorum uzadı uzadıya gerçekten hersy vaktine esir emin ol dua et , bende senin için bu gece dua edicem 💓💓💓rabbim kolaylikla sna güzel hayrli 2 evlat nasip etsin kim bilir belki durur durur ikizin olur 🥹🌺🥰 kendini hicbirsy için strese koyma akışına bırak elinizden geleni karı kca doktor a giderk yapın gerisi tevekkül Allah insalah güzel yazılarını bekliyorum 🌹🌹🌹🌹🌹🌹