Hayatelif Kızlar 27. Haftadaydım sabahtan beri bi halsizlık bi yorgunluk kolumu kaldıramıyorum karınım da ağrıyor baş ağrısı aynı şekilde sizde durumlar nasıl normal mi bu yaşadıklarım sizde de var mı
Lovelovebaby Hayatelif bende 26 yım bugün hafif kasıklarda sancı oldu ayaklarda ağrı . Geçti onun haricinde halsizlik var hep zaten ve oturunca filan kendimi kaldıramıyorum 😖😖😖
Cagla-2434 Hayatelif evde tansiyon aletiniz var ise tansiyon kontrolü yapın düzenli belki sicaklardan tansiyon sıkıntı yaratıyor olabilir yada aç birakmayin kendinizi kan sekerinizde oynamış olabilir . Kontrolünüz çok uzak bir tarih değil ise kan değeri baktirmakta fayda var
Hayatelif Lovelovebaby bugüne kadar gayet iyi geçti ama 2 gündür halsizliğim hat Safa’da 2.5 yaşında oğlum da var onun hamileliği böyle geçmemişti 😫😫
Lovelovebaby Hayatelif her bebiş ayrı birde 2 buçuk yaş zor bir süreç çocuk için onunlada yoruluyorsunu haliyle
BeyzaGrcn Hayatelif ben de 27.haftadayim aynıyım sicaklardan heralde halsizlik de 3 gündür de sağ tarafimda agri var bebeğimin hareketi de azaldı iştahım kapandı açlık hissetmiyorum 🥲
Didemmma Merhaba bizde 26+3 gunluguz bizdede durumlar aynı ve benm bebeğim pek harektli değil bikac gundur de kasılmalarım oluyo normal mi sizce
Hayatelif Didemmma n Didemmma benimki de zaman zaman hareketleri olmuyo Sizde de olabilir dinleyin arada kendinizi bu haftadalarda azalması normal demişlerdi