Ezel16 Kbragns33 İlk gebeliğim 20+3 de tam anlamıyla hissetmiştim.. haftalarda küçük küçük kalp atışı gibi, bağırsak hareketi gibi hissediyordum.. Ama sizin ikinci gebelik daha erken hissedebilirsiniz plesanta önde değilse tabi 🙃
sumkiz 2727dfne bogarsak ne kız 😅 ya barsak ya da bağırsaktır o (dalga geçmedim bak linç etme valla iyimser yorum bu) 😅😅
Betulorn Kbragns33 İkinci hamileliğim ilkini 18 de falan hissetmiştim sanırım ama bunu 13 de hissetmeye başladım 🥹
Summmmyy Umutmom_ yaa böyle bir şey mümkün olabilir mi ki özele falan gitseniz keşke oradaki cihazlar daha ileri düzey ben 11. Hafta da öğrendim hemde kız olmasına rağmen
Umutmom_ Summmmyy maalesef öyle oldu önceki gebeligimde 12. Haftada öğrenmiştim oğlum olacağını devlette ama bu sefer öyle değil özeller almış başını gidiyor valla o parayla Beşik almayı düşünüyorum bebeğime sağlıkla gelsin de önceliğim o
Kb4576 Kbragns33 10 haftaligim ilk gebeliğim rahmimde çok küçük seğrime tarzı şeyler hissettim ilk defa dün ama bebek hareketi mi değil mi bilemiyorum henüz 😄
EceSB Haftamda net hissetmiştim. Öncesinde gaz ile karışıktı. 🤭 içimde bir şey pır pır ediyor gibiydi. Böyle hani cam malzemeler kırılmasın diye sarılan pat patlar var ya onları minik minik patlatıyormuş gibi. En çok buna benzetiyordum.