48lipastelboya Merhaba iyi akşamlar.. bugün neredeyse tüm gün ayaktaydım misafirlerimiz dolayısıyla.. gün içinde ayakta olduğumdan pek hissetmedim yaklaşık 2 saattir de uzanıyorum ama hiç hareket etmedi normalde çok fazla hareketli
Hatice5258 48lipastelboya gayet normal bende de öyle ve normal bi durum. Akşam yatağa yattığında emin ol hareket edecektir. Bazen yorgunlukla alakası da yok. Her gün aynı şiddette hareket etmeyebilir. Evet çok hareketli ama o daha çok küçük ve yorulması gayet normal hele ki gününüz yorucu geçti ise 😊🌹
azracan20 48lipastelboya tatlı bişeyler ye canım belki öyle hareket eder bu dönemlerde çok dengesiz oluyor hareketleri düzene girmiş olmuyor henüz
br2023 48lipastelboya 28 haftalıkken 2 gün hareket etmedi benm bebişim de hiç iş yapmama rağmen doktora gittigimde herşeyi normal kalp atışları da güzel dedi ama içiniz rahat etmiyorsa yarın bir doktora görünün.
1prensesannesi__ 48lipastelboya bu haftalarda her gun ayni hareket etmez asko sen yorulunca bebiste yorulmustur benimde o haftalarim ramazan bayramina denk gelmisti temizlik yapinca hareketlerini gec hissetmiştim oda senle yorulmustur uyumustur muhakkak 😃
neslsah-1 48lipastelboya normal çikolata yada yediğinde kıpırdadığı yani sevdiği şeyleri ye hreketlenir
Miniksu Bu haftalarda her gün aynı olmuyor zaten hareketleri bir gün çok hareketliyken bir gün çok uyuşuk olabiliyor siz hissetmiyor da olabilirsiniz telaş yapmayın bence
48lipastelboya Mercimekannesi45 İnşallahhh 😞devamlı ayakta olunca hiç farketmedim şimdi uzanınca endişelendim
Dlnoz Çok yorulunca bebekte ister istemez etkileniyor sanırım bende de öyle oluyor yorulunca hareket etmez genelde yarına kadar bekleyin etmezse emin olmak için kontrole gidebilir siniz?
Bestedalgc Bende geçen hafta bunu yasadım kendine gelince birden can acıtmaya başlıyor 1 gün gözlemle tedirgin olma ben kendi kendimi korkutmuşum
48lipastelboya Bestedalgc Aynen bende normalde çok hareketli olunca korktum bende gece yatınca hissettim hareketini