ben oldum.hamileligimin ilk baslarında olmustum. Ama hamile segilken cok cektim.olduktan sonrası sıkkntı ama korunman icin birkac oneri verebilirim. Gınde en az3.5 lt su icmelisin. Bu isin en buyuk ilacı su.ben baEn 4 ltyi buluyorum.vucudunun bazik olması cok onemli. O yuZden alkali beslenmelisin. İnternetten neyin bazik neyin asidil oldugunı ogrenebilirsin.hamilelik ilerledikce wcyi yapmak cok zor oluyor mutlaka idrarini tamamen yaptigindan emin olmalısın.bol bol ic camasirini degistir.ben bazen ic camasirimi cikarip etek giyip havalandırıyorum o bolgeyi. Seker ve kafein idrar yolu enfeksiyonunu tetikliyor.cranberry suyu cok iyi geliyor doktoruna danıs istersen. Ben limon( asidik olmasına ramen vucuda girince bazik ozelligi gosteriyor)lu su bazende elma sirkesi bal iciyorum sabahları.birde idrar yolu enfeksiyonu oldugum zaman karnıbahar yiyip suyunu iciyorum. Saracoglundan ogrenmistim hamile oldugum icin kur yapamiyorum ama olacak gibi hisedersem 2-3gun onun suyunu icim saf suya abanıyorum.cok ciddilesmeden durumu kurtarıyorum.