Bdnshsksh kendini korkutma benim kızım 41+0 haftalık doğdu son dakika alındım sezeryana ameliyat hanede korktum açıkcası ama anestezi doktorum şansıma iyiydi ve sakinleştrdi herşeyi anlattı bana doktorun yaptıklarını ve spinal anestezi gerçekten acıtmıyor damaryolu bile daha çok ağrıtıyordur iğnenin girdiğini hissetmiyorsunuz bile daha sonra sezeryandan çıktıktan sonra 6 saat sonre yürüyüş yaptıracaklar yere bakma karşıya bak baş dönmen olmasın daha sonra sürekli sade türk kahvesi yada sade nescafe iç vucudundan anesteziyi atmak için sonra kendin kalk ve yürüyüş yap bir adım arkanda biri olsun mümkünse desteksiz yürümeye çalış ben öyle yaptım acının üstne ne kadar çok gidersen o kadar kolay toparlarsın ben sezeryan olduğum gün hastanede fink attım birwz taburcu olana kadar hemşireler şaşırıyordu hiç sezeryan olmuş gibi değilsin diye açıksa siz nasıl yönlendirirseniz öyle gider pozitif düşünün negatif düşğnmeyin sağ sağlim kucağınıza almanız dileği ile ❤️🥹 benim tecrübelerim bu kadardı umarım faydam olur