NM_mom Kızlar afedersiniz çekinerek soruyorum. Gebeliğinde ishal olan, uzun süren var mı? Bugün 6. Günüm ve korkmaya başladım artık. Crp yüksekti o düştü. Mikrop falanda çıkmadı bugün ama ishal devam ediyor. Yaşayan var mı
elif475475 NM_mom imkanınız varsa serum taktırın sıvı kaybı sonradan zorluyor. Ben 4 gün hamileliğin 4. Haftasında yaşadım. 8 haftalıkken hala toparlanamadı vücudum. O susuzluk bağışıklık sistemini falan mahvediyor maalesef
ygulafer NM_mom yayla corbasi yapip icin iyi gelecektir bnada gebeligimde ishal oldugumda hemsire soylemisti
Damlaozzz NM_mom Bol bol su için probiyotik almaya çalışın kefir yoğurt gibi kusmada varsa mutlaka acile gidin ishali atlatmayan yoktur bence hamilelikte ama uzun sürmemesi önemli olan
Tugces27 Doktorunuza söyleyin probiyotik yazsın benim doktorum ilaç değil de bunu yazmıştı iyi olmuştum ama sonradan ishalim çok tekrarladı hamilelikte normal demişti ama aşırı ishal hali ateş kusma felan varsa önemseyin
NM_mom İlk 3 gün full serum takıldı 1 gün hastanede kaldım tam geçicek gibi oldu, yok. Çekiyorum 6 gündür şimdi çok su içiyorum, haşlanmış patates falan yiyorum ama geçiremedim. Doktor 2-3 hafta sürebiliyor dedi😖