Monstrea Merhaba arkadaşlar. Eskişehir’de önerdiğiniz doktor var mı? Perihan Sözer hakkında bilgisi olan var mı?
FyA Monstrea perihanı çevremden duydum çok tersliyomuş ve kötü davranıyomuş tabi bilemem anlatılanlar o yönde
Bilgeavsarr Monstrea ben Muhsin Tatoğlu’na gidiyorum yıllardır çok memnunum. Hastasına çok önem veriyor çok ilgileniyor her şeyiyle. Yeri Kızılcıklı’da Google’dan daha detaylı bakabilirsiniz adres bilgisine. Yılların tecrübesine sahip bir bakın isterseniz memnun kalırsınız 🙏
sltn2686 Monstrea Osmangazi tıp fakültesi Melih velipasaoğlu var yine ücretli takip yapıyor ona gidiyorum
teachermomyy23 Monstrea buradan banada gürlife gülay genç çok önerildi randevu oluşturdum bakalım inşallah memnun kalırım
Hazalkutlu Anadolu hastanesi tanser şenses tek geçerim ben de gebeliğin başından beri tanser beye gidiyorum ama randevu bulmak zor , mükemmel ötesi bir doktor
teachermomyy23 Hazalkutlu tanser beye nasıl randevu alıyorsunuz online mı ben bir türlü bulamıyorum randevu
Hazalkutlu teachermomyy23 ben gebeliğimin başından beri gidiyorum her muayene de bir sonraki randevuyu kendi asistanı giriyor oylelikle yani
Babycome123321 teachermomyy23 hastanenin sitesinden bakabilirsin bde dokdortakvimim den de randevu alınıyor hatta hastane sitesinde randevu yokken orda oluyor bir kere randevu alsanız yeter gerisini zaten o ayarlıyor
teachermomyy23 Hazalkutlu merhabalar bende tanser beye gidiyorum 11 haftalık hamileyim bugün hem ikili test için kan verdim hemde fetal dna yaptırmamı istedi birşey olduğundan değil bunların yapılması gerekiyor dedi sizden de istemişmiydi ?