Damlaozzz klbkvadisi Kesinlikle değişiyor bende 35 diye gittim olmadı 36da gittim yine olmadı sezeryana karar verdi olmayacakmış öğrenmiş olduk 🤣🤣
klbkvadisi Damlaozzz hayırlısı olsun rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin doğumu belirleyen bebekler biz ne desek boş 🙏🥲
Damlaozzz klbkvadisi Amin inşallah hepimizin 🙏🏻 normal diye gittik sezeryana döndük gerçekten bebişler nasıl isterse öyle gidiyor herşey 😋
Eftelya_16 klbkvadisi Damlaozzz ona göre hazırlıklı gideyim de ben gene pskolojik olarak ta 😂 bebek bir hafta önden gittiği için 37 sayılır zaten
melekmi22 Damlaozzz bizde 36+2 olduk ama daha doğuma dair hicbir şey konuşulması 2 hafta sonrasına cagrildim 38de doğurmadan giderim umarım hastaneye 😅😅😅🙏🏻
Damlaozzz melekmi22 Bana gün verdi ama yinede rahat edemiyor insan bebek kanala girer bu hafta dedi bebiş daha erken gelmeyide seçebilir hep bi acabayla geçiyormuş bu son haftalar😅😅
Buseirgit Damlaozzz 35+5 in en son 35+2 de gittim 2900 dü 36+1 de tekrar gidicem inşallah ve doğum 25 Temmuz mu 2 ağustos mu ona karar vericez
Buseirgit Damlaozzz sezaryen doğum yapacağım 3. Bebeğim 2. Sezaryenim olacak. Büyük kızım normal doğumdu küçük kızım sezaryen. Bebeğe yarayan yiyecekleri yiyorum genelde teşekkür ederiz 💐
melekmi22 Damlaozzz bu bebislerin sagi solu belli mı olur ben gelmek istiyorum der geliverir ya da istemiyorum der gelmez rabbim sağlıkla sag salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤🙏🏻🙃