Merhaba kızlar öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum ❤️ Gelelim benim doğum hikayeme 38+2 de 6 kat merdiven çıkmam sonucu diye düşünüyorum gecesinde suyum geldi ama 2 gün önce doktor muayenede bebek gelmesi için uyardığını bugün yarın doğurabileceğimi söylemişti. Neyse gece tuvalete kalktım baktım tutamıyorum tuvaletimi ama eminde olamadım suyum mu geldi diye sonra yattım 2 saat sonra tekrar bi sızıntı geliyor ozaman emin oldum ama hastaneye gitmedim normal düşündüğümüz için uykusuz hastanede geçirmeyim sabah olsun dedim. Sabaha kadar bu sızıntı devam etti. Sabah doktorum muayene etti ve yatışını yapalım açıklık 2-3 cm suni sancıyla desteklicez dedi. Suni sancıyı hiç istemiyordum ama mecbur kabul ettim🥲 Yatışım yapıldı suni sancı verildi ama sürekli arttırmalarına rağmen sancım gelmedi 3-4 saat sonra doktorum kalp ritmimin bozulduğunu ve bebeğin de benimde riskli olacağını bebeği strese sokmamız gerektiğini söyleyip sezaryene alalım dedi kabul ettim tabi bebeğimin sağlığı herşeyden önemli beni götürdüler epidural takıldı sonda takıldı hissetmedim bile 10-15 dk sonra bebeğimi gösterdiler bana saat 14.44 te dünyaya geldi miniğim onu çıkardılar sonra beni anestezinin etkisi geçince ağrı hissediyorsunuz tabi ama dayanılmayacak kadar değil gerçekten ben 4. gün kendim oturup kalkmaya başladım yanma hissediyorsunuz ama inanın hepsi geçici maximum 1 haftaya toparlıyorsunuz merak etmeyin ❤️ Herkese sağlıklı güzel hayırlı doğumlar 🧿