Karamell0808 mide bulantısı o kadar erken olmaz . Bence biraz sabret zor biliyorum ama . Benim adetime 3 gün kala 5 liralık kaset testte çıktı . Boşuna para verme erken gebelik testine . Biraz sabret 3-4 gün kala al bi kaset test yap . İnan o kadar stresi yaşamaya değmez . Oyun indir telefonuna , kendini oyalayacak bişeyler bul . Bu uygulamayı da sil şimdilik . O beklentiyle yaşamak çok zor . Benlik denemem de hamile kaldım ama önceki ay ilk defa korunmasız ilişki yaşamıştım evlendiğimden beri . O da adetten hemen sonraki gündü . O ihtimal bile bana neler yaşattı . Çılgınlar gibi forumdan gırıma gezdim . 9 gün önceden başlayıp nerdeyse hergün test aldım . O ah 100 liradan fazla teste para verdim . Bütün belirtileri yaşadım . Baş dönmesi uyku hali araba tutması sık idrara çıkma sonra hayatımda ilk defa akıntım oldu haftalarca . Kesin hamileyim dedim . Hurafelere kadar baktım . Habire aynada kirpiklerime bakıyodum . O kadar kendimi dinledim ki . Resmen psikolojik olarak hamile hissettim . Adetim bile gecikti o stresten . 4 gün gecikti . Bi heves gittim kan verdim . Negatif . Alsancak , Kıbrıs şehitleri caddesini baştan sona ağlayarak yürüdüm . O kadar kızdım ki kendime . Neden yaptım bunu kendime diye . Ben yaptım Çünkü başkası değil ! Bi daha asla yapmicam böyle dedim . Bi sonra ki ay bilerek korunmadık bütün ay . Ne yumurtlama gününe baktım ne başka bişeye . O kadar Kızgındım ki kendime . Ve asla kendimi vücudumu dinlemedim o ay . Normalde çok iştahsız biriyim ben . İnanılmaz iştahım açıldı birden . Ama çılgınlar gibi yiyorum doymuyorum . Dolmuşta giderken de birden midem bulandı . Ama aniden lönk diye geldi . Nasıl durdurdum dolmuşu nasıö kendimi aşağı attığımı bilemedim . Önceki Aydan kalan cephanem vardı (gebelik testi) 😂😂😂 o gün yine yapmadım . İçimden bi ses bekle diyodu . Diğer seste hamilesin diye bağırıyordu 😂 geçen ay çığlık atıyorlardı ya o sesler 😂😂 beklemeyi seçtim . Sabah işe gitmek için kalktım . Sanki başka bi güç bilinçsizce beni götürdü banyoya . Testi yaptım bıraktım banyoda . Yatak odasına gidip üstümü giyindim hazırlandım . Unuttum bile test yaptığımı . Küsün çünkü kendime 😅 o kadar kızgınım hala . Sonra aklıma geldi birden test yaptığım . Gidip baktım ama tek çizgi çıkacak Emin’im yani . Bi baktım ikinci çizgi silik ! Geçen aydan tecrübeliyim bi 10 test kadar 😂😂 hiç böyle olmamıştı . Şimdi 14 hafta olduk . Bu kadar şeyi anlatmamın sebebi seni çok iyi anlayıp eğer şimdi dayanamayıp testyapmaya başlarsan yaşayacaklarının teminatı , o yüzden yazdım . Sabret 🙏🏻