Kus95 5+1 haftalık hamileyim sanki aldığım nefes bana yetmiyo sık sık nefes alıp veriyorum ve içim daralıyo bi anda bi sıcaklık basar gibi oluyo normal mi bunlar benim gibi olan var mı
Hlyabtr00 Kus95 bnde oyleyim ya. Aynı haftamis. Hormonlar değişiyor ondan heralde. Siz keseyi gördünüz mü acaba
Kus95 Hlyabtr00 evet keseyi gördüm 4+5 te. Çok kötü oluyorum ya sanki nefesim kesilecek gibi oluyo demek ki hormonlardan
Hlyabtr00 Kus95 oluyor ya. Benimde bunun tıkanıyor. Ağzımdan nefes alabiliyorm. Kan basıncı artarmis bu haftalar oyuzden
Hlyabtr00 Kus95 son adetiniz hangi gün acaba. Bnm 3 Haziran. Daha gitmedim keseyi göremem diye. Kanda HCG az cikti
Hlyabtr00 Kus95 1 t Kus95 1 temmuzda kan verdim 117 çıktı. İki gün sonra verdim 250 çıktı. Sizin kaçtı acaba. Keseyi girmem için erken mi acaba diyorum ya
Hlyabtr00 Kus95 ay evet eltimdede kanama çok oluyordu. Hatta doğuma kadar burnu kanadı hep. Doktor adet olamadigin için kan burundan çıkıyor. Sıkıntı olmaz dedi
Kus95 Hlyabtr00 benim 28 haziranda 191 30 haziranda 435 2 Temmuz da 1029 çıktı 5 temmuzda karından keseyi gördüm
Hlyabtr00 Kus95 diğer oğlumda binlerdeydi. Bunda böyle görünce korktum. Kimyasal falan olur diye korkuyorum