incibursa14 MERHABA anneler ve anne adayları tecrubenize ihtiyacım var 5 hafta 5 günlük hamileyim sol kasık ağrım var çekme batma hissi yaşayan anneler yazabilirmi? Ne zaman geçiyor ve önemli birsey değil değilmi?
BusraOzhan incibursa14 Bende çok ağrı çektim ağlıyordum kasık ağrısından uykumdan uyandırıyordu 11. haftamda azalmaya başlamıştı. 40 kiloyla hamile kaldım bebek yerleşmeye yer açmaya çalışıyo zayıfsın demişti doktorum. Ama gidip bir baktırsan iyi olur tabi.
Cnkglsn incibursa14 bende 19 haftalık hamileyim benimde aynı şekilde ağrım vardı dün doktora gittim normal olması Bebek büyüdükçe agrılar olur dedi endişe etmeyin ☺️🙏🏻
deniz2019 incibursa14 merhaba ben hamile olduğumu o batmadan anlamıştım 😊 Çok güzel bi duygu panik yapmayın tadını çıkarın derim 😍
incibursa14 deniz2019 bende ordan anladım baya fark ediyorum onu aslında yumurtlamadan 1 hafta sonra başladı ağrı dedimki kesin hamileyim.sizde akıntı oldumu lekelenme yani yerleşme kanaması dedikleri ama 1 damla felan yani
deniz2019 incibursa14 olmadı ama 9. haftada şiddetli kanamam oldu Plesentam aşağıdaymış 20. haftada doktorum söylemişti Çok şükür 34 e geldik 🙏🏻
Sidelya Biz de 5+5 iz. 4. Haftada çok oldu ama 5 te azalmıştı taa ki düne kadar ben de korktum ama geçiyo. Salı günü kontrolüm var inşallah bi şeyleri yoktur 😇
Seda5892 incibursa14 bende 5+4 ün canım bende de var hastanede yatıyorum doktorum gelsin soracağım yazarım sana da
Teonam incibursa14 benimde solda olurdu , korkma bu ağrılar hep olacak yer ediyor rahmin genişliyor ondan kasık ağrısı yaşayıp strese girme canım ☺️