Dilek_04 1prensesannesi__ ben otomatik olanı aldım kullananlar çok memnundu yani araştırdığım kadarıyla inşallah bebeğim de sever doğunca 🥰
yeni-annelik 1prensesannesi__ ben başka markanın hem otomatik hemde normal olanından aldım hangisini severse artık
isilaybestee 1prensesannesi__ otomatik olandan aldık ama bebeğim 6 7 kere anca binmiştir 5 aylık olacak hiç sevmedi yerde oynamayı daha çok seviyor bindirince 10dk sonra ağlamaya başlıyor böyle olacağını bilseydim hiç almazdım
Selma2412- 1prensesannesi__ bu seklını aldım 1.5 aylık oğlum ara ara koyuyorum üzerine sürekli kucağında ya da yatağında olmasından iyi bence. Tam anlamıyla 2 aylıkken başlıyorlar bunu kullanmaya ama ben biraz erken koydum
Akkdkxjdndbn Otomatik olanlar daha mantıklı, gaz çıkartma , müzik çalma, kademeli ayarlama bölümleri var. Üstelik kendi kendine sallandırıyor. Otomatik alan arkadaşlarım çok memnunlar. Bende başka bir model aldım
1prensesannesi__ yeni-annelik aslinda bende ikisinden de almayi isterim ama evim kucuk saklayacak alanim yok 1 tanesini secmem gerek
Bguzeel 1prensesannesi__ ben ilk kızımda sallanmayan ev tipi aldım o bile aşırı işimi gördü öğlenleri orda uyurdu dururdu. Şimdi ikinci kızıma hamileyim ona otomatik olanı aldım. 13 kg taşıma kapasitesi ve 1 yaşa kadar da kullanımı mevcut ama bebekler büyüdükçe durmak istemiyor tabiki ilk 6 ay çok el ayak oluyor. Onun dışında oyun halısıdır yürüteçtir oyuncaktır va başka şeylerle uğraştıgı için burda oturup sabit durmak istemeyecektir. Ama dediğim gibi ilk etapta oldukça kullanışlı bence🤗
1prensesannesi__ isilaybestee benide o düşündürüyo dogrusu az para da degil alsam kullanmazsa kenarda dursun denilmiyo
Hatice5258 1prensesannesi__ ilk attiginizi görümcem almış ve daha 40 günlük olmayan bebeği duruyormuş ve kullanışlı demişti. Ama bu her bebekten bebeğe farkeder . Bazıları bebek arabasinda dururken bazilari durmaz o hesap bebeğiniz durabilir de icin de duymayabilir de bende heveslendim ama bebeğim icin de durmazsa boş yere para vermiş olmak istemiyorum.
1prensesannesi__ Hatice5258 yakın tanidigimda olsa dogrusu kullanim zamaninda kisa sureligine ister denerdim dogumdan sonra ona gore alirdim ama cevremde kimsede otomatik yok
MorKelebek54 Hatice5258 instsgramda bu tarz urunleri kiralayan sayfalar var en son kiralayin isterseniz
EceQueen Otomatik olanlardan daha sağlıklı manuel olanlar. Bebek kendi gücüyle sallanmayı keşfediyor ve otomatik sallanmaya da alışmıyor. Ama beşikte vs sallayacaksanız zaten kullanılabilir tabi her türlü sallanan çocuk olacak o zaman
1prensesannesi__ EceQueen o da var sallamaya alismasi sıkıntı oluyo en iyisi dogum sonrasina ertelemek galiba 🤷♀️
Esum48 1prensesannesi__ ben de otomatik olandan aldim arkadasim cok memnundu bazen onda uyuyakaldigini soylemisti. Aldim bakalim sever insalalh ☺️
isilaybestee 1prensesannesi__ bizim paramız boşa gitti ama her çocuk aynı değil dediğim gibi belki sever sizinki 2. El falan denenebilir belki
HelloooMomy 1prensesannesi__ nerde oturuyorsun canım? Ben ankaradayım. Ben sana veririm seni hamileligimden başından beri tanıyorum gibi oldum zaten ahshshshsh aramızda ay farkı var. Ankaradaysan yardımcı olayım
Merve_31 1prensesannesi__ bende ana kucağını doğum sonrasına bıraktım bazı bebekler çok akıllı bazıları çok huzursuz duruma göre bakarım zaten aynı gün içinde alıp gelebiliriz yada internetten bir hafta da gelir
elif475475 1prensesannesi__ ben manyetik şeyler bebeğe zarar vermesin diye manuel aldım. Bana göre bebek radyasyon alır diğerinde çok gereksiz gelmişti. Babybjörn almıştım tabi o zamanlar o bu kadar pahalı değildi
1prensesannesi__ elif475475 elektrikli oldugu icin o da var dimi bak hic düşünmemistim bu kadarini bataryali bi urun cunku