Anonimi1 yumurta koyuluyo ya içine pişiyo ama yine de tedirgin oldum ben ya yenilir mi?Siz yiyomusunuz?
Betul-97 Anonimi1 Ben yumurtalı hiç yapmadım normal yoğurt ve unla terbiye yapıyorum ama yumurtalı yapınca da pişiyor bir şey olmaz diye düşünüyorum
Begleyna Ben yumurtasız yapıyorum. YouTube yumurtasız yayla çorbası yaz çıkıyor Un yoğurtla terbiye yapılıyor kesilme filanda olmuyor
Anonimi1 AlyaBeren evet içinde pişiyoda işte yine de ikilemde kaldım bişey olmaz o zaman insallah yaa
Anonimi1 Betul-97 yumurtalı yaptım da yemek için ikilemde kaldım yicem artık inşallah bişey olmaz ya dediğin gibi pişiyo sonuçta
Betul-97 Anonimi1 Ne olacak canım pişiyor o da çiğ olmuyor ki ona bakılırsa kek, pasta da yemeyelim. Onların içinde de var ve pişiyor hiçbir şey de olmadı
Anonimi1 Betul-97 ya onlar da da var evet ama hamur işi ya onlar o yüzden böyle düşündürmemişti ama yicem çok teşekkür ederim rahatlattınız beni
Anonimi1 nazel123 ya tabi pişiyo da işte anne olunca böyle oluyormuş😂 içime kurt düştü korktum biraz ama rahatlattınız çok teşekkür ederim
Esra1965 Anonimi1 valla 9 aydır yiyorum terbiyeli çorba hiç de bişey olmadı sonuçta pişiyor. Tatlı poğaça börek gibi hamurişlerinin içinde de oluyor yemiyor musunuz?
Anonimi1 Esra1965 yiyorum tabiki ama onlar hamurişi ya o yüzden hiç böyle düşünmedim ama bu sıvı terbiye olduğu için içime kurt düşmüştü
Betul-97 Anonimi1 Bu kadar çok düşünmeyin canım sonuçta yumurtayı kırıp içmiyorsunuz ısı görüyor pişiyor yumurtanın canı ne zaten
Fikriminincegulu Anonimi1 AA yayla çorbası içip hastalık kapıp ölen bir sürü kişi var haberiniz yok mu😆