Bugabebek İlaç içmem gerekiyor su içtiğim anda kusuyorum sizce ne yapmalıyım bi iki haftaya kadar 4 litre su içiyordum şimdi zor 4 bardak içiyorum onuda kusuyorum yardımcı olun lütfen 🥺😔
Nurozsln Bugabebek Doktorunuzdan ilaç yazmasını isteyebilirsiniz. Bende bi dönem kullandım faydası oldu
MSG_ Ben de aynı siizin gibiyim. Doktor prilam yazmıştı ama bana hiç fayda etmedi sadece aşırı uyku yaptı.. onun için kullanmıyorum kusmaya devam ediyorum 🥲🥲🥲
Bugabebek MSG_ malesef bende aynı gece 2 tane için dedi gece sadece düzgün uyyorum ama uyandığımda direk kusuyorum ve tüm gün öle geçiyor
Nurozsln Bugabebek Anladım inşaAllah hemen geçer oğlumda bende öyleydim hiç bir şey fayda etmezdi içtiğim suyu dahi kusardım. 2. Hamileliğim de şükür ki ilaç fayda etti
EceQueen Prilam bende iki tane etki etmemişti, 2 gece bir sabah bir öğlen içtiğimde etki etti. Max doz 4 zaten. Şimdi 6. Aydayım ikiye düşürdüm, dün içemedim bugün 3 kere kustum. İlk aylarda iki yetmiyor genelde
Bugabebek EceQueen doktorum hiç öle birşey söylemedi yarın kontrolüm var bir danışayım teşekkür ederim🥰❤️