Kızlar suyum geldi o akşam tutamadim zaten hemen gittik karpuz vs yediğim için ameliayata alinmadim su geldiğinden gece 12 den sabah 9 a kadar sanci cektim geberdim diyebilirim daha sonra ameliyatm 1 de olucakken doktorum ilk beni aldi dayanicak gucum kalmamisti zaten doğum sancisi cekiyodum direk spinale girdim eger sanci cekmeseydim o ameliyata canla gidemezdim korkuyodum burda hep derdim o sanciyi cekince beni ameliyat etsinler bian once diye yalvardim resmen, girdim iğne ilk vurdular odemden tam bulunmadi yer, ikincide tuttu ama hiç bişey hissetmiyorum nasil sanci cektiysem 9 saat, kurtulustu ayrica ameliyatta uyuştuktan sonra hemen sondam takildi batikon suruyoruz dedikleri sira bebek çıktı resmen 2-3 dk da cikti ben uçuyorum keyiften , okadar güzel geçti ki ne bi hissiyat ne bişey hissetmedim gayet güzeldi ayrica ilk kalkisim da hic bisey gene hissetmedim cok güzel geçti , herşey yolunda bebişim de iyi bende ayrica spinal sonrasi bi ağrım olmadi henüz yarin da taburcuyuz allahin izniyle rabbim herkese boyle guzel gecmesini nasip etsin sanci kismini birakirsak, spinal çok güzeldi herkese hayirli doğumlar çok uzun oldu hakknizi helal edin💖😍