Pinaargunes Kızlar artik netleşti perşembe saat 1 de ameliyat allah izin verirse, 11 de yatis yapilcak inşallah pozitif bir hikayem olur sizlerle paylaşırım bol duaniza ihtiyacım var rabbim hepimizin yardimcisi olsun😍💖🌸🙏
Aybukegursoy Pinaargunes allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun birbirinize bebişinle inşallah🙏🙏💐🌸 bende 12 temmuz 10.30 da spinal anestezi ile sezeryana gireceğim duanızı alırım☺️
Rabiul Pinaargunes oy kuzummm sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ❤️ aynı gün doğursak da rahatlasak 🙈
Gizemerkan Pinaargunes benim postumdan konuşmuştuk sizinle 🤭 bende bugün kesinlestirdim saat 10 da beni alicaklar 8.30 da yatış yapilicak çıkınca iyi olursam size kesin yazicam
umena Pinaargunes benimde 11 Temmuz sabah sekizden sonra bir sey yemiyorum bir gibi hastanede oluyorum insallah 2 de de doğum 😍🥲
Pinaargunes Aybukegursoy ayy sizinde allah yardimciniz olsun bol dua ederim rabbim sağlıcakla kavuştursun hepimizi🌸💖
Pinaargunes Gizemerkan yaa kesinlikle yazın ben de yazicam allahin izniylr sağ sağlim çok güzel dogumlarimiz olsun inşallah💖🙏
Pinaargunes Aysekjj duygularimiz birebir aynı 😌 rabbim yardimcimiz olsun güzel haberlerle bu postta buluşalım inşallah🙏
Pinaargunes umena evet evet bana da dedkler ki carsamba gecesi 6 ya kadar kahvalti yapabilirsin 8 e kadarda sadece su 8 den sonra hic bisey icip yeme yok dediler 😌 Zaten stresten yiyemem bisey ben😂 Hadi bakalim rabbim yardimcimiz olsun 1 saat aramiz var aynı gün ozaman iyi olduğumuz an postta buluşalım burda 💖 güzel haberlerinizi bekliyorum bol dua edelim birbirmize🙏😘
Pinaargunes elifdiyorkii hiç bişey kalmadı😌😌 rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah her duyguyu yoğun bi şekilde yaşıyorum şuan🙏💖
umena Pinaargunes Doğumda aklına gelmeyi umuyorum ismim Damranur 🥲🌹 Mutlaka dua edicem bebişin kız mı🤭 bide kaç haftalık oluyorsun tam
elifdiyorkii Pinaargunes aminnn🥹🥹 aynı şekilde hem duygusal hem heyecanlı çok garip duygular içindeyim🥹❤️
PelinBaskan Ben de 11 Temmuz spinal sezeryan 9:30 yatış 11:30 ameliyata alınacak Rabbim hepimize sağlıkla bağışlasın
Pinaargunes PelinBaskan ay böyle aynı gün giriceğimizi bilmek insani rahatlatiyor , rabbim su gibi herşey yolunda doğumlar nasip etsin hepimize , iyi olduğumuz zaman hepimiz bu postta yazalım💖🙏 Allah yardimcimiz olsun inşallah🌸