Tlyysf 30 hafta doldu nerdeyse 2. Gebeliğim ve okadar hızlı geçti ki 3 yaşında oğlum var onda hamileliğim bitmek bilmemişti🤦♀️şu an 30 haftalık ve doğuma 10 hafta kaldı şaka gibi🥰 Sizler nekadar kaldı 🍼👶
Tlyysf 06Canan evet valla durulmuyor ne içerde ne dışarıda Allah yardımcımız olsun ilk gebeliğim 21 temmuzda doğum yapmıştım bu aralar 2 hafta filn kalmış doğuma ama hiç nefes alamıyordum böyle sıcaktı bide son günler şimdi biraz rahatım ama🥰Allah yardımcınız olsun 🥰
06Canan Tlyysf ayy rahatlasaydm bi diyorum bi yandanda iki çocuk yeter 3.yapmam artk bugünlerinn tadını çıkar diyorum kendi kendime psikolojimide bozuyorum 😂mecbur kızımı parka götürüyorum oda sıkılıyor evde onada kıyamıyorum arada derede kalıyorum bazen
Tlyysf 06Canan şuan parktayız evet çocukta sıkılıyor nefes nefese kalsakta çıkacağız mecbur 🤣bencede yeter 2 çocuk 🙈🙈sprail hap ne varsa korunacam🤣
06Canan Tlyysf bende aynı şekilde yeter 2 çocuk rabbim olmayan isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin biz daha yeni çıktk dışarı aşırı sıcak ya
Tlyysf _almirasmom ilk gebeliğimde böyleydi bu aralar son günlerdi 21 temmuz da geldi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🥰 🥰 Buda Eylül de gelecek 👶🍼cinsiyeti nedir bebeğinizin 🥰