Eluskonunannesi bubuiledudu ben 18. haftamda gittim gittim 19. Gözüküyordu. Her şeyi gördü doktor. Zaten 18 ile 24 arasında öneriyor doktorlar
bubuiledudu Eluskonunannesi aaa çok iyi moral oldu bu bana simdi inşallah benin de yarın görünür herseyi🙏🏻💕
bubuiledudu denizleo09 ayy şekerden korkarım ben de ama çıkacağını sanmam nefret ediyorum neredeyse tatlıdan tek yediğim tatlı dondurma meyve onu da kisitlamasinlar🙈
mavisevenanne Benim 2 Li tarama ve ayrıntılı ultrason için Ankara’da gittiğim hastahane de yokmuş. Başka bir devlet hastahanesinde bu randevuları almak için ne yapmam nasıl bir yol izlemem lazım
denizleo09 bubuiledudu şükür :) her şeyi yolunda mı ? benimki de yüzünü eliyle kapattı geri kalan her şeyi gördük 😅
bubuiledudu denizleo09 çok şükür herseyi normal yüzünü yandan zar zor biraz gördük Bi ara esnedi döndü arkasını so ra eli ağzında döndü falan derken biraz yandan gösterdi sonra 😅
bubuiledudu SrpYlmz bana doktorum bu ara gidersin dedi denk geldi bugün gittim neyseki göründü herseyi temiz çıktı sorun yok biraz inat etti yüzünü dönmedi sadece 😅
denizleo09 bubuiledudu bizde azıcık bi burnunu gördük 😅 insan nasıl duygulanıyor böyle görünce bi başka hissediyor. Bizim doktor renkli görüntü kısmında çok oyalanmadı ama daha çok ölçümlere odaklandı. Bana kalsa saatlerce bakmak isterdim :)
bubuiledudu denizleo09 ölçülerde daha çok durduk biz de onları tamamladı ama yüzünü de görelim resim alalım diye ugrasti çok yandan az biraz yakaladığı kadar artik 😅🙈
bubuiledudu denizleo09 ama evet yine de orda görmek çok güzel bir duygu ya Allah isteyen herkese nasip etsin biz çok bekledik çok s3y yaşadık hala hayal gibi geliyor