Masallll Arkadaş selamm. 27 haftalık olduk bizde Başakşehir çam sakura da doğum düşünüyorum daha önce duyan doğum yapan bilgisi olan varmı hastane hakkinda
Msydn6 Masallll arama butondan arayın birçok post bulursunuz bunla ilgili Bende orda takipliyim sezaryen olucam daha öncede orda doğum yaptım memnunum
Mervee96 Masallll bende bunu çok merak ediyorum ikinci doğumum sezeryan olacak şimdiye kadar da 1 kere gittim randevu aldım gidicem 16sinda 28 haftaligim bilenler yazar insalalh
Mervee96 Msydn6 merhaba kaç haftalıkken sezeryan olacaksınız hangi haftada sezeryana alıyorlar acaba ?
Msydn6 Mervee96 genelde 39. Da aldıklarını söylediler ama beni o kadar bekletmeyecekler 38 gibi alacaklar
Mervee96 Msydn6 neden peki 38de almalarının bı sebebi var mı acaba bende 38de istiyorum ama acaba isteğe göre olur mu
Mervee96 Msydn6 hmm anladım benimde ikinci sezeryan eşim görevde ben 38 haftalıkken gelecek o yüzden 38in içinde sezeryan olurum diye düşünmüştüm ama bikac yorumda 39 haftada sezeryana alındığını okudum onun için sordum
Msydn6 Mervee96 evet dediğim gibi normalde çam sakura 39 a beklettor bi sıkıntı olmadığı müddetçe ben ikinci sezaryenimi tam 39. Da almışlardı