Kbraq Merhaba arkadaşlar bebeğimin 23 haftalık detaylı ultrason resmi çok net yüzünü gösterdi şükür buradaki gibi mi oluyor doğunca bebekler yoksa yüzleri burnu değişiyor mu
Musel Kbraq ay maşallah ya baya net göstermiş rabbim nazarlardan korusun🥹❤️ valla benm ilk gebeliğimde oğlum hiç gözüktüğü gibi değildi😂😂
Kbraq Musel ay ne bileyim ilk gebeliğim acaba burnu büyük mü falan bana mı benziyor babasına mı buna göre yorum yapmaya çalışıyoruz da değişir mi dedik
Kubraalp67 Doğana kadar çok değişiyorlarmış bana da burnu büyük geldi doktora sordum böyle mi doğacak diye güldü baya bana. Suyun içinde sen de olsan senin de burnun büyük görünür dedi🤣🤣 daha çok değişimler olurmuş doğana kadar 😊
Kbraq Kubraalp67 aynen yüzü ince falan dedi boyu uzun olacak dedi ama yüz olarak net bi yorum yapamadık sağlıkla gelsinler de böyle net görünce bi tuhaf olduk 🙂↔️
Kubraalp67 lalhiguk adam baya güldü bana zaten 😄 evet değişiyorlarmış 😊 o an ki şokla aklıma gelmedi ama zaten bebekler doğduktan sonra bile gün gün değişiyor ama işte ilk defa görünce şaşkınlığımı da gizleyemedim😅
Kubraalp67 Kbraq valla yüzü aynı kocam bizimkinin direkt belli oluyor 😄 sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
Kbraq elif475475 evett burnu güzel dedi doktor ama ben garipsemiştim büyük ciddi duruyor bi de dediğiniz gibi illali oynama olur 🤭
elif475475 Kbraq doktor dediyse ama güzel bir bebektir. Benimkine 16 haftada 37 e kadar çok güzel bir bebek diyip duruyordu 😅 bize kalsa başlarda Allahım sen affet yaratık gibi duruyordu kemik falan. Ama doğdu oğlumu kız sandılar hep 😁
Kbraq elif475475 yaa ben de acaba mı diyorum ilk defa ultrason resmi görünce tabi ömrü bahtı yüzü her şeyi güzel olsun evlatlarımızın tabiki ultrason resmi pek güzel gözükmüyor ama bakalım inşallah 😂😅🩷