Morkity Kızlar merhaba. Dün akşam 6 gibi sezaryenle bebişimi kucağıma aldım çok şükür 🙏 spinal olanlar sonrasında ne kadar süre sonra toparladınız? Ben yatamıyorum dikişler ve gaz sancısından. Ne yapacağımı şaşırdım
dogurangaplumba Morkity ben genel oldum ama sizin gibi gaz sancısı çok yaşadım bol bol kayısı suyu için sade türk kahvesi ve sade granül nescafe için geçmiş olsun bol bol kendinizi zorlamadan da yürüyün
Asu_baby5 Morkity Sıvı ağırlıklı beslenin bol bol yürüyüş yapın yürüyüş yaptıkça daha çabuk toparlanacaksınız merak etmeyin 3.cü gün yardımsız desteksiz kalkarsınız ayağa gaz çıkarmak için hareket etmek gerekiyor ama dikişler yüzünden malesef düz uyumak zorundasınız
3aslanannesi Morkity kahve çay kayısı suyu şeftali suyu bolca tüketin hem vücuttaki narkozu atmanıza yardımcı olur kayısı ve şeftali de gazı rahatlıkla çıkartıp Süt artırımına yardımcı olur bol bol su da tüketin
Burcu-2634 Morkity 3 gün sıkıntı yaşadım sonra başaldım toparlanmaya 1 hafta sonunda çok rahattım birazda sizin elinizde bol yürüyüş bol su içmek falan toparlanma yardım etti benim