-Gull- beybiss hastaneye git lütfen normal bir durum olduğunu düşünmüyorum ağır iş yapma fazla ayakta durma uzan ayaklarının altına yastık koy
beybiss -Gull- yarın gidicem Allahın izniyle.Bundan once de pembe kan gelmişti ultrasonda her sey normal dendi.Şimdi normal kırmızı kan gelmiş çok korkuyorum kötü bişey duyacağım diye
beybiss Alpmom__ şimdi gelmiyor banyodayken aniden geldi.zaten istesemde şimdi gidemem hastane çok uzak eşimde yanımda değil.Bi kaç gündür böyle 2-3gün arayla geliyor ama hiç böyle kırmızı değildi
Hatice-Beer beybiss hiç ihmal etmeyin benim ilk gebeliğimde aynı durumu yasadım ve gittiğimdr betam düşmüstü yapılacak birsey kalmamıştı
2pembikeller1 beybiss hemotom ne? Allah acil şifalar versin inşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Sevde345 Bir düşük yaşadım düsük belirtilerim bel ve kasık agrısı karın şişkinligi ve sertligi ve kanama gerekmedikce ayaga kalkmayin uzanin ve bol su için
Minsanne Sevde345 merhaba. Bende bugün korkuyorum da aynı durumdan. Sizin düşük ne kadar sürede gerçekleşti acaba ilk belirtiniz ne olmuştu ve ne kadar süre sonra oldu