Minelerva Merhba kızlar 14 haftalık gebeyim 3. Gebeliğim doktor kıza benziyor ama kesin değil dedi sizce değişir mi
Musel Minelerva 12+5 te gittim kıza benziyor dedi bugün başka bir sebepten gittim hazır gitmişken hocam bidaha bakarmısınız kızmı kesin dedm saolsun baktı hala kıza benziyor dedi 13+1 im bakalım değişmezse kız😂
Lyhsce3386 Minelerva canım 12 haftalıkken kız dedi %90 14 haftalık iken gittiğimde pipi gördük erkek dedi 30 haftaligim şuan hala erkek değişmedi 🥹yani bekle bı kac hafta daha derim
Turtamom Minelerva ben gittim ℅birmilyon erkek dedi 10 gün sonra ra tekrar kontör ule gittim kız çıktı 5 buçuk aya kadar emin olmadan bekleyin kızlar herkes şuan erkek biliyor kimseye kız olduğunu söylemiyor um ondan emin olmadan
Minelerva Lyhsce3386 ay hadi inşllah 2 kızım var Buda farklı olsun isterim sabırsızlıkla bekliyorum 🙈
Musel Lyhsce3386 bu yorum beni korkuttu şuan😂 banada doktorum kıza benziyor dedi 13+1 im değişir mi acaba
Busra19s Bana da 11+5 ve 13+3 te kız denilmişti 17. Haftada da kız denildi ama % kaç ihtimal onu sormadım şuan 18+3 üm değişir mi sizce? Alışveriş yapmak istiyorum yavastan emin olamadım detayliyi mi beklesem dedim
Ozlem23MZS İki kizim var buna 11 haftalikken kesinlikle tamamen tahmin kiz dedi 12. Haftada erkek dedi 14.erkek 16.erkek 18.erkek 26.erkek dedi yinede insan hep bi acabayla kaliyor
Musel Ozlem23MZS benmde ilk gebeliğimde oğlum 12 haftalıkken kendini gösterdi ikinciye hamileyim 12+5 te gittim kıza benziyor dedi bugün başka doktora 13+1 haftalığım buda kız büyük ihtimalle dedi değişirmi bilmiyorum
Musel Minelerva aaaa yalnız değilimmmm😂😂😂 herkes bana kızıyor niye sürekli gidiyorsun ama insan hani kız erkek farketmez ama en azından net olması insanın içini rahatlatıyor ona göre kıyafet isim felan araştırıyor