eylulus Park yatak için yerim olmadığı için ve ahşap sevdiğim için ahşap anne yanı beşik arıyorum var mı öneriniiz😇
Nur9135 eylulus daha dün aldım ebebek ve babymall da aynı model var.Meltem Woody Sallanır Anne Yanı Beşik 60×120 cm Beyaz. Uyku seti,ortopedik yatağıda dahil. Markanın kendi sitesinde de mevcut.Trendyolda da var. Hepsinde aynı fiyat
metemom_ eylulus Trendyol bebegetten bu beşiği tercih ettim 4 kademeli ahşabı e bebekteki kıytırık olan gibi değil kesinlikle çok kaliteli sallanması vs gayet güzel ölçüleri 120*60 uyku seti ve yatağından da memnun kaldım gayet hoş ve kaliteli geldi kesinlikle tavsiye ederim 😊
Brc- E bebekte 60*120 olan https://www.e-bebek.com/baby-plus-dogal-ahsap-anne-yani-bebek-karyolasi-60x120-cm-p-byp-thttb01ham bunu aldık ama tabi henüz ilk gebelik olduğu için kullanma tecrübe fırsatı olmadı 🤗
Nur9135 eylulus bunlar da güzel hatta bi bebek arabasının böyle bi modeli var hem evde hem dışarda kullanıyorsun modelini markasını bilmiyorum.Müge Boz un en son doğumla alakalı YouTube videosunda görmüştüm. Ama bu tarz modeller kısa vadeli için. Umarım gönlünüze göre bulursunuz☺️