Esma_nur34 Summmmyy Ay bende 16. Haftamda kız diye biliyodum ama 18 de erkek olduğunu öğrendik😅 Sizede minik bir süpriz olmazsa eğer biz Asel, Mihra, Nehir isimlerini düşünmüştük.
Nurbozdag08 htc_eyll yaa Allah bağışlasın inşallah adaş olucak kızcelerimiz bahtları da güzel olsun inşallah
Nur123aa Summmmyy ilk cocugumun ismi Asaf ikinciye hamileyim kız olursa ismi hazırdı Asel ama erkek olursa asafa yakışan isim bulamadım 😊
Zeyy_Iboo07 Summmmyy bizde öğreneli çok oldu şuan 25 haftalığız bizde kararsısız gercekden zormus 😂 aklımızdakıler şunlar: Masal Rüya Aren Lavin Mavi
Regima Summmmyy bizimki Ayla olacak inşallah. Ama Nilay, Zeynep, Ahu, Ceylin, İdil, Alisia, Banu, Sara da güzel
AycinGozuacik Kızımız eğer olsaydı adını Ayliz-Buğlem yada Beyza bu üç isimden birini koyucaktık. Ama oğlumuz oldu Bertuğ Selim imiz geldi dünyama ❤️😍
Kulani Gunduzanne ben de bade ismini çok seviyorum. bade ismi tasavvufta aşk anlaminda kullanilan bi kelimedir, daha çok ilahi aşk . Ben cok arastirmistim. Koyulmasinda bi sakinca yok bence.
1acemiannee Summmmyy Kızım 6 yaş ismi Elvin 🌸💓 düşünebilirsiniz pek bilindik değil duyulmayan isim herkes beğenir genelde
Sndscimcime Fundaaaaa bende afra parla koyucam kızıma inşallah kimene niye karisiyolar anlamıyorum ben hastane çıkışını isimli yaptırdım taragini isimli yaptırdım kimse karışamaz benim koyacağım isme sizde aklınıza gelen ilk ismi koyin bence afra Nil çok hoş olmuş bence
Sndscimcime Summmmyy ben afra parla koyucam inşallah kizima sağ salim kucağıma alırsam laren parla da güzel bı isim yada sedece Larende koyabilirsiniz düşünün bence