aaydingulsahhh Kızlar kış için komposto ve reçellik için dün 8 kg vişne alıp temizledim.. komşumuz bebeğin vücuda leke olur dedi .. üzüntüden kendimi yedim bitirdim.. Aslı var mı ? Gebelikte vişne ile haşır neşir olup bebeğinde leke olan oldu mu? 🥺
06Canan aaydingulsahhh ben ilk gebeliğimde sakatata dokunmuştum mecbur kalmıştm herkes leke olur bebekte dedi şükür bişey olmadı kızım 4 buçuk yaşında
cansu_dgn Böyle şeylerle kendini üzme kötü düşünmezsen kötü olmaz ❤️ Hiçbir şey olmaz canını sıkma bunu bilmeden kaç kişi yapmıştır öyle olsa herkeste lekeden geçilmezdi
aaydingulsahhh cansu_dgn saç telim geldi burnumun üstü ve Göz altımı kaşıdım ellerim kırmızıydı. Nerene dokunursan çocuğun orasında çıkar diyince .. yüz bölgesi de olunca endişe duydum
Rabia_36 aaydingulsahhh öyle olursa bende yandım🥲daha yeni vişne ayikladim her yerim battı😅olmaz inşallah kalbimizi ferah tutalım
aaydingulsahhh Rabia_36 benimde ellerim kıpkırmızıydı😁 kadın öyle dedi burnumu yanağımı kaşıyınca.. sonradan da kendi kendime diyorum ki dudaklarıma süreyim kiraz dudak olsun o zaman dedim madem öyle 🤣
Rabia_36 aaydingulsahhh güzel dusunmussunuz dudaginiza sürmekle bal dudaklı kırmızı dudaklı olur bebisinizde🤩😅
Pamuk aaydingulsahhh Bunları söyleyenlere Allah akıl versin. Kaç kat derinin altında kesenin içinde,allahin koruduğu bir bebekten bahsediyoruz. Gebeyken çılgınlar gibi çilek yedim,sokak kedilerine ellerimle ciğer attim oğlumda hicbisey yok.
aaydingulsahhh Pamuk inanıyorlar inandırıyırlsr da ..insan saçma oldupunu bilse de etkileniyor yinede
Happymm aaydingulsahhh yapmayın Allah için olur mu öyle şeyler o vişne bebeğe bişey yapmaz ama sizin kendinizi bu kadar üzmeniz etkiler