Ayaz_Aybars_mom Gizem1992 bazıları vajinal ultrasonla duyabiliyormus bazlari karindan bebekten bebege fark var sanirim ama bnm doktorum hic vajinale yönlenmiyor direk karindan bakti zaten kese icinde sanirim beklemek gerekicek
Bures48 1159098263 Mesena dolu olunca bize rahatsızlık veriyor ama muayene yapan doktor çok daha iyi görüntü alıyormuş ve hata yapma olasılığını azaltıyor. İşte bebek yok belki boş gebelik gibi yanlış düşünmemesi için.
deryakuralerturk Ece17- kesenin içinde bebek var dedi ama kalp atışı için henüz çok küçük haftaya gel dedi bakalım geçmiyor haftalar ama başka bir doktora gidicem zaten artık önümüz haftayı beklemem diye düşünüyorum 😃
Mervealya1992 Bugun 6 haftalık oldum kalp atışı duyabılırmıyyım ya cuma şansımı denım dıyorum 5+1 de kese gozuktu ama doktor 4+6 bu dedi oyusden cıma 6+2 ama 6 olarak algılıcam ben
Bures48 Mervealya1992 Canım benim bugün 6+2 kontrolüm vardı kalp atışını gördük baya atışı belli oluyor ama doktorum tıp bu haftada kalp atışını dinlememizi ister daha çok küçük göndereceğimiz ses dalgaları bebeğe zarar verir o yüzden dinletmedi. Ama atışını gösterdi bence bu bile yeterli gelir size endişelenmeyin sağlıklı olsunlar inşallah elbet duyacağız 🥰
Ece17- deryakuralerturk hadi hayırlısı olsun 😊bizde yarın gidiyoruz doktora belki kalp atışı duyulur diye bakalım 🙏😊
Yagmurbebek Ayaz_Aybars_mom canim doktordan ciktm. Son adetinj 1 haziran gibi dusun ddi gec dollenme olms. 5 haftalikmis kese ve yolk görndü 2 hafta snra kalp atisi icin gidecegz. Oglm Balik burcuydu. Bu yavrumda balik. Ev akvaryum olacak. 😂
Ayaz_Aybars_mom Yagmurbebek oyy masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darısi başıma bende yarin gidicem umarim bebisi gorurum 🤲
Busra121 noble1 gittiniz mi Dr A ? Bende tam 5+1 haftalık gebeyim. Bugün kontrolde sadece keseyi gördük. Bebekle alakalı bişey demedi Dr. Sizde bebek göründü mü? Kimseyle kıyaslamak iyi değil ama insanın içi rahat etmiyor, zaman geçmiyor 🥲
Gizem1992 Busra121 bnmde sadece keseyi gördü 7 mm dedi 5+6 haftalık kalp atışı için 10 gün snra gel dedi
Mervealya1992 Bures48 ben duyamadım ama doktor dedı sana gore 6 bana gore 5 haftalıksın sen daha dedi senın haftanı haftaya düzeltelım dedi yumurtlamayla alakalı dedı oyusden normel dedi kalp atısı duyulmaması dedi ama haftaya artık duymamız lazm dedi
2cocukluana_ 1159098263 7+3 kalp şeklinde rahim kanama alanlı progestanli dinlenmeli uykulu mide bulantıli falan filan 2. Hamileliğim göbeğim çıktı gibi normal mi ya