Semagzll Larraa rica ederim canım gönlünü ferah tut ve karnının üstüne elini koyup Allahümme ya Evvelü söyle sürekli ☺️
Larraa mrp2023 Kan veremiyorum canım. Ben yurtışındayım. Burada doktor yönlendirmeden kan vermeye gidemiyorum istediğim gibi. Doktorun bana verdiği test günü 15 temmuz. O gün beni arayıp sonucu soracak ve ona göre yönlendirecek. Ben de kan veremediğim için meraktan koyulaşmadan ilerlemeyi takip ederim diye düşündüm.
Marsmelow Larraa Bence gayet belirgin ben burdayım diyor 🙏🏻 Hayırlı olsun, çok sevindim. Bende transfer bekliyorum görmüştüm mesajlarınızı. Çok güzel 👏🏻
Larraa Marsmelow Çok teşekkür ederim inşallah ilerler ve darısı başınıza inşallah 🌸 Pozitif sonuçlar görmeniz dileğiyle 🙏🏻🌸 Ne zaman transferiniz?
Marsmelow Larraa Ağustos’ta olucak gibi görünüyor aksilik olmazsa. Amin teşekkür ederim güzel dileklerinize. İnşallah kanda da görürsüniz, içiniz rahatlar.🌸
Larraa Marsmelow Yumurtalar toplanmış sizinde sanırım. Olmaz bir aksilik inşallah. Ağustosta bebeğinizle aynı bedende olursunuz 🙏🏻🥰
Emelnurcakit Larraa hayırlı olsun bence var. Gebelik testinin kalitesinden dr kaynaklı olabilir. Ben ilk kaset test ile yaptım çok koyu çıkmıştı. Sonra erken gebelik testi ile yaptım kaset olana göre baya silik çıktı. Kendinizi strese sokmayın 🙏🏻
Larraa Emelnurcakit Yurtdışındayım kan veremiyorum maalesef. Doktorun yönlendirmesi gerekiyor bunun için de doktorum belirlediği test gününü beklemem gerekiyor.
Fatmadali Larraa ay seni görünce bi mutlu oldum 😍🥰 hayırlı olsun canım bence testlerde koyulaşma da var için rahat olsun ♥️
Larraa Fatmadali Canım çok teşekkür ederim dün yine test yaptım biraz daha koyulaşmıştı. Test gününe kadar 2 günde bir yapacam inşallah koyulaşmaya devam eder 🥹🤲🏻🌸 Sen ne yaptın canım transfer oldun mu?
Fatmadali Larraa evet dün transfer oldu canım heyecanlı bekleyiş başladı bakalım ve dünden beri hafiften karın ağrım oluyo sık sık şeninde olmuşmuydu
Larraa Fatmadali Yaa hayırlı olsun pozitif sonuçlara inşallah 😍 🤲🏻 Evet canım oluyor hafif adet sancıları gibi sancılar ilk günler oldu. İlk 2-3 gün oldu daha doğrusu sonra kesildi bir kaç gündür yine başladı özellikle rahmimde çok ağrı hissediyorum ara ara. Kaçıncı gün embriyosuydu senin canım? Ne zaman test yapmanı söyledi doktor?