Canm çok bilgim yok bu konuda ama mantıklı bı açıklama yapmaya çalışayım☺ Karabasan dediğimiz sey aslında zihnimizin boze oynadığı bır oyundur zaten kendimizi zayıf hissettiğimz anlarda olur daha cok yanı vücut direncin düştüğünde beynin seni savunmasız yakalayıp boyle oyunlar oynuyor. Ki takdir edersin ki doğum yapıyoruz ve dünyanın en savunmasız halinde oluyoruz aklımız yasadıgımız bu büyük mucizevi olayda ve hep bebeğimizde. Ben boyle olduğuna inanıprum sende inan . Boyle seyler düşünürsen mutlaka yasarsın bılınç altında kalıyor çünkü. Bende yasadım çünkü boyle bilmiş konustuğma bakma😂 ilk evlendiğim hafta bana azap olmuştu ay her gece bısey goruyordm bi gün yine oldu bı baktım bı adam karsımda😂 adama dedim ki yürü gitt köpek suratlı bende sana inanıyorum kaç gündür fırsat buldun sende eşek kafalı ( tabı o uyku halıyle dedim bunları) şimdi sana bı dua okurum mahvolursun burda çabul git dedim adam gülmeye basladı😂 sonra bıdaha yok😂 yanı kafanı rahatlat ve ınanma boyle seylere bıl kı zıhnının sana oyunu salla gitsin korkma 😂😂