merimiri Kızlar 30. Haftalara giriş yaptım çok heyecanlıyım 🤭 sanki sona doğru koşuyor gibiyim bundan sonrası daha mı zor nasıl neler yaşadınız ? Hızlı mı geçiyor ? kilo alımınız nasıldı ?
Mercimekannesi45 merimiri su yirmili haftalardan bir kurtulamadim 28+1 olduk bizde benim hamileliğim kısıtlı geçiyor riskli gebeliğim zaman geçmiyor hergun başka bir yerim ağrıyor 🥴
Alparslanmom__ merimiri ben 35 haftalığım zaman durmuş sanki banada şimdiye kadar 6 kg aldm doğuma kadar 9 ,,10 kg alsam yeter😊🙏🫄gerçi herkesin kilo alımı farklı oluyor yani
Tugba1tugba merimiri 31 haftalık bende halsiz geçiyor bişey yapınca hemen yoruluyorum daha çok varmış gibi geliyor bana :)))
esdemiralay Mercimekannesi45 28+5 olduk ama asla geçmiyor zaman şöyle 32-33 falan olsa hızlı geçecek gibi geliyor ama 20 lerden bir Türlü çıkamıyoruz
merimiri Melike_00 valla bende aldımm önde füze gibi göbek gidiyoruz😂 kendi vücuduma çok almadım çok değişmedim ama aldım
06Canan merimiri 32.haftamdym 5 kilo aldm bazı günler geçmiyor bazı günler çabuk geçiyor sıcaklar çok bunaltıyor beni hayırlı gelsin inşallah
merimiri 06Canan inşallah cnm ben pek gündüz çıkmıyorum ☺️ sıcaklar zor baya sıcak bi yaza denk geldik