Cicek35 Kizlar bisey sorcam ben dogum yaptim ama bu gesabin profiline isleyemeden 32.hafta dolunca sifirlandi bilgileer.duzenle kismindnaa yapinc atarih gectigi icin duzeltmeme izin vermiyor uygulama.nasil duzeltilebilir?admin yardimci olurmusun?
mervemurat16 Cicek35 Sevgili annemiz bir diğer uygulamamız olan happykidse bakabilirsiniz mutlu formlar 🌸
amayinedeiyiilerledim Cicek35 bende doğum yaptım profili bebek isteyenler olarak güncelledim😂 Daha fazla>ayarlar>bilgilerimi güncelle>henüz gebe değilim
Kaderakkes mervemurat16 isim değiştirmek istiyorum bunu sizlerin yaptığını öğrendim nasıl bı yol izlemem lazım
Cicek35 amayinedeiyiilerledim ama o zmaanda onceki bilgiler yok olup hic dogum yapmamis gibi olcqk.acikcasi haftam dolunca nasil bi profil.olcagini merak etmistim
amayinedeiyiilerledim Cicek35 yo kaydettiğim kasılmalar falan duruyor kayıtlı. Bildirim gelmeye devam ediyor bebişten. Siz bilirsiniz tabi yine de
Cicek35 amayinedeiyiilerledim yaptim ama olmadi hebuz gebe degilim secenegi var onu isaretleyincede bisey girunmuyor.