Melikerim İkinci gebeliğim ama insan yinede merak ediyor bugün doktordaydık 705 gram olduğunu söyledi doktorumuz sizin kilolar nasıldı bu haftalarda😊
mervegedik Melikerim 24 haftalık.ne kadardı bilmiyorum ama 25 haftalık 822 demişti doktorum şuan 26ci haftadayiz
Dlrm Ben 23+1 de gitmiştim 480 gr 30 cm demişti ama DAha gitmedim kontrolüm 3 hafta sonra yani 26+1 de gideceğiM ve doktorum ozamana 1 kg olacak demişti ama gününü bekliyoruz bakalım🤗
Mavisessizlik Evet hatta şeker yüklemesi yaptıralım bi bakalım ona bağlı olabilir dedi. Onda da bişi çıkmadı şukur😊
EsenBursa Mavisessizlik bende yarin yaptirican seker yuklemesini bugun ac degildim yarin yapalm o zaman dedi :) kac ckti aclik ve tokluk sizin ?? İnsallah bizde de bisey ckmaz ya 🥴
Mavisessizlik EsenBursa ilk önce açlık ölçüyorlar 8 saat aç kalman gerekiyor. Benim açlık 90 çıktı. Tokluk ılk yarım saat 160 çıktı ikinci yarım saatte 153 üçüncü 1 saat sonra 130 çıktı.
minigin_annesi Kizlarrrr kosunnn e bebekte kampanya 250tl ode 350tlik cek kazan 5bin kisiye verilcek 😍