BADE38 Tugbabahceci Pozitif ama sağlıklı ilerleyiş olup olmadığını anlamak için doktor gün aşırı kan ister hayırlı olsun
CokCahilsinKeskeOlsen Tugbabahceci test pozitif bundan sonra önemli olan teslim düzenli bir şekilde artması 2 günde bir kan ver en az %60 artıyorsa Muhtemelen sağlıklı bir gebeliktir
Tugbabahceci @“CokCahilsinKeskeOlsen” CokCahilsinKeskeOlsen ama bugün de adet kanamasi gibi kanamam başladı ve kasıklarım agriyor
Mervealya1992 Tugbabahceci beta pozitif ama kanaa var dedınız doktora gidin bence kımyasal olabılır yada yerleşmedir
Mervealya1992 Tugbabahceci :( adet gibi olması demek bebek tutunmadan düştü demem kımyadal gebelık idrarda kanda pızitif olur ama bebek düşmesi demek ama inşallah oyle degıldır:(
Tugbabahceci Mervealya1992 inşallah ne yapmam lazım beklimmi doktora falan gitmem gerekmi hiç gitmedm DHA acilden yaptirmistim kan tahlilini
Mervealya1992 Tugbabahceci bence git onlar senı yonlendircek kımysal ıse betanın sıfırlanması gerekıyor değil ise hıc degılse düşük tehlıkesı ıcın bıseyler verırler
noble1 Adet kanaması olarak devam ederse kimyasal gebelik diye biliyorum ama dış gebelikle farkını bilmşyorum riske atmayın kadın doğuma gdin derim