İlk defa böyle bir sorun yaşadım 1 hafta önce kızlarıma alışveriş yaptım gece indirimleri oluyor ya yarıya yarıya fiyat düştü ödedik fiyatı mesaj falan geldi siparişiniz alındı diye sipariş numarası vs sms olarak geldi neyse 1 gün oldu 2 gün oldu 3 gün oldu indirimden dolayı yoğunluk var herhalde dedim kargoya verilecek diye bekliyoruz e bebek uygulamasından sadece sipariş alındı diye gözüküyor her neyse 5 gün oldu eşime arayalım konuşalim dedim bizim sipariş gözükmüyormuş en son 2 ay önce yaptığım alışveriş gözüküyor her neyse orayı burayı ararken şikayetiniz oluşturuldu dediler sizi ararlar dediler parayı da ödedik dedik dekont u istediler onu da attık para iadesi yapılacak dediler onu bekliyoruz e bebekten hiç beklemezdim böyle bir şey başıma da ilk defa gelince şaşırdım açıkcası çevremde duyardım benim başımada geldi bir daha internete güvenip alışveriş yapmam herhalde her neyse şunu sormak istiyorum mağzasından alayım indirim oldukça dedim şu perşembe pazar indirimi mağzasında da oluyor mu e bebeğin