Mrymne Babyybabyyy ayyy evet bende istiyorum 11+2 olduk, bu mavi veya pembe boya ile eşlerin gözünü kapatıp birbini boyadığı akım çıktı ya ondan yapmayı planlıyoruz Allahın izniyle 🥹🩷 doktora kağıda yazdırıp arkadaşımıza vericez
aslanbeyy Cinsiyeti bilmemize rağmen ailemize süpriz yaptık. Kendim organizasyon kurdum, pasta yaptırdım . İmkanım varken hatıra kalmasını istedim😌
Merve32- Babyybabyyy ben de yaptım güzel oluyor hatıra kalır öyle kendi aramızda yaptık biz de güzel oldu ☺️
Hync1 ben minimal birşey yaptım instagramımdan bakabilirsin fikir olarak anı olarak kalması güzel oluyor evet hande090320 kullanıcı adım
NilsunThmz Benim ilk gebeliğim ve yaptırmadım. Benden önce biri öğrensin istemedim açıkcası🙈 bencilce gelebilir belki ama cinsiyeti ilk eşimle biz öğrenelim istedik o yüzden partiyle uğraşmadık. Kuzenim ve kardeşim benden çok hevesliydiler partiye o yüzden onlar için bi mavi bi pembe balon alıp görüntülü aramada onlara sürpriz yaptım😂😂 iki tarafında gönlü oldu sayılır😂😂
Nutellamm Aile arasında yaptık iyi ki de yaptım yapmayan arkadaşlarım çok pişman oldular yapın çok güzel bir anı kalıyor
Melisasevill Babyybabyyy eşimin ailesi ve kendi ailemi topladık, kardeşler vs kalabalıktık. Cinsiyetini anne baba olarak biz biliyorduk gelenlere süpriz yaptık. 10’dan geriye saydılar bizde eşimle pembe konfeti patlattık😅Ne güzeldi ya çok çabuk geçti şimdi doğuma 11 gün kaldı🥹
Fatma_Fatma Babyybabyyy ben Babyybabyyy ben ilk bebeğimde yapmamıştım ama 2.bebeğimde yaptım evde kendi çapımda ufak bir parti yaptım çok heyecanlı ve güzel oldu hemde hatıra kaldı ailelere de ufak çaplı bir sürpriz yaptık hatıra oldu herkes çok heyecanlandı bence ufakta olsa kendi aranızda yapın
Malajin17 Kızlar bence en trajedik olan benimdir. 16 haftada %80 kesin diyerek kağıda yazdı doktor kız kardeşime verdi. Tabi biz tişört boyama yaptık ben eşim ve kızım gözümüzü açtık pembeler falan sarılırken evin perdesi bile pembe oldu..video süperrr.. ama gel gör ki 2 hafta sonra bebeğimin kız değil erkek olduğunu öğrendim 🤣 video ve evin heryerinde iz kalan pembeler de bize kar kaldi
Nutellamm Malajin17 ay bende 13 hafta da %90 kız dedi cinsiyet partimi yaptım değişirse çok korkuyorum kendim ve çevrem de cinsiyete hiç emin olamadılar 😂 herkes erkek bekliyordu kız şoku yaşadılar
100924 Babyybabyyy bende yarın cinsiyet öğrenmeye gidicem ama çok kararsızım yapıp yapmamakla ama muhtemelen yapmıycam 😂
Seray11ay Babyybabyyy bence boş masraf. Onun niyetine aç fakir doyur daha iyi. Bana gereksiz geliyor vallahi. Ben çocuklarımın doğum günlerini bile abartmam. Siz bilirsiniz yinede.
emanetiminannesi Babyybabyyy daha yeni yaptikkk😍🤲 annem ben eşim gittik doktor kağıda yazıp anneme verdi. Hemen o gün içinde bi cinsiyet balonu yaptirdi 2 3 pembe mavi balon ve sahilde patlattık video çektik uygun renk kıyafet giydik ve uygun renk patikle fotoğraf falan çekildik, Çok sade ve güzel bi anı oldu. Siz de eşinize yapın bence kamerayla uzaktan bile olsa güzel anı oluyor 😍💞💞
hakinh Biz yapmayı hiç düşünmedik. Eşimin yeğeni heveslendi. Doktora beraber gittik kağıda yazıp yegene verdik. Eve gitmeden malzemelerini aldılar. Evde minik bir balon patlatma yaptık. Eşimle biz çok şaşırdık. 😁 Ben erkek hissediyordum. 😁 Kızımız olacak. 💓 Ailenin uzakta olan diger uyelerine de videoyu gönderdik. ☺️
Gebesasli Biz öğrenmeyi planlamıyorduk ve şansımıza yanımızda kardesim de vardı. Ona söyledi biz de eve gelince kardesim kırtasiyeye gidip balon ve mavi pullar almış balona doldurup getirdi biz de patlattık. Ufak kendi aramızda bir supriz oldu 😍 ilk bebeğimiz. Ama oldum olası abartı sevmemisimdir zaten.Annemle babam da vardı cok tatlıydı tepkileri 😍
sedassert Babyybabyyy biz öğrendik şahsen sabredemeyeceğimizi biliyorduk bir de büyük bir organizasyonu gereksiz bulduğumuz için ilk anne ve babası olarak biz öğrenmeliydik bizce 🩷 Küçük bir masa hazırladık birkaç fotoğrafımız olsun diye çok şirin oldu.
Abbasova_gunay Babyybabyyy benim ilk hamileyim kocamla birlikde doktora gidip oyrendik partiye gerek duymadık👼🏻🥹
Bade0022 Babyybabyyy istesemde yapamam mesleğim gereği ultrasondan haftası geldiğinde cinsiyeti görebiliyorum hahahahaha 😂😂😂