dika Bir_nazenin01 ben görmedim canım bekle isterseniz 3 veya 4 gün geçsin sonra tekrar deneyin bu kadar erken yapmayın bazen düzensiz adet oluyor insan
Bade0022 Bir_nazenin01 kimse görmedim demiş ama ben görüyorum ilk fotografta hatta benimde böyle silik profilimden bakabilirsin bende bu sabah yapmıştım ama kan vermedim henüz adet gecikmemi bekleyeceğim
muhendiscano Bir_nazenin01 bende göremedim silik çizgi. Bu arada bu fotoğraf yükleme işini nasıl yapıyoruz. Ben yükleyemedim. Yardımcı olur musunuz
Bir_nazenin01 Son hali buda 10 dakika oldu olmadı hayalî şeyler görüyorum sanki 😮💨 @CokCahilsinKeskeOlsen @cansu_dgn @dika
dika Bir_nazenin01 siyah beyazda bile görmedim canım istersen 3 veya 4 gün geçsin tekrarla belki geç döllenme olabilir varsa çıkar stres yapma herşeyin hayırlısı olsun inşAllah 🤲🏻🍀
CokCahilsinKeskeOlsen Bir_nazenin01 2 fotoğrafta da bir şey gözükmüyor yaklaştırdım iyice baktım ama yok En azından fotoğraf üzerinden yok kan ver derim Yani çok düşük bir değerle öğrensen bile öğrenirsin
Bir_nazenin01 Bade0022 evet canım ilk kez gördüm diyen sen oldun toplam 4 adet yaptım hepsi git gide silik çikti yarın da test yapıp kan vereceğim inşallah gebebiyzidr 🥲
Ozbi muhendiscano anasayfada üç çizgi var orda resim yükleme sitesine yönlendiriyor. Ordan yükleyip, linki kopyalın. Burda post açın ya da açık posta yapıştırın deyince yükleniyor