Minigiim-vebenn52 Sohbet olsun 🤣 @umrumdadegil @Pamuk aklıma gelenler başka kimler vardı hatırlamadım 😂
Pamuk Minigiim-vebenn52 Benim bebeğim 3 aydır sadece mama ile beslendigi için doktor başlattı canim. Günde 1 kere veriyorum.
umrumdadegil Minigiim-vebenn52 biz daha geçmedik ama muhtemelen bu hafta geçeriz cuma günü kontrol vardı 😂 karpuz suyu falan emdiriyorum ama.bazen😂
Melodimm Pamuk Benim kızım da meme reddi olsu o yüzden oda anne sütü içmedi.Sizdede aynı durummu oldu?
Pamuk Minigiim-vebenn52 İlk hippin kasık maması ile başlattı 10 gün falan kullandım sindirim sistemi alışsın diye. Şuan labne,yumurta sarısı,pekmez Kabak,havuç,zeytinyağı,sarimsak böyle besleyici püre karisimlarla ilerliyorum
Minigiim-vebenn52 Pamuk oy maşallah seninki komple geçmiş ek gıdaya o zaman 🧿bende hiç kaşıkla vermedim ama örneğin kendim meyve yerken falan emdiriyorum ona da 😂 diyorum ki başlasam mı havuç patates kabak olarak birer kaşık değil mi her gün Üç gün kuralı yaptın mı sen?
Pamuk Minigiim-vebenn52 3 kuralını doktor önermedi. Dediğim gibi 10 gün falan kasık mama kullandık sonra direk ek gıdaya geçtik.Goz kararı yapıyorum bitiriyor. Doktor anne sütü de alsaydı 6. Ayda baslatacakti ama sadece mama aldığı için erken başladı. Günde 1 kez derken ek gıda günde 1 kez kalanı mama🫠 Evde kendim yoğurt,labne falan yaptım bayağı profesyonel oldum😂
Minigiim-vebenn52 umrumdadegil kaç aylık oldunuz Rutin dr kontrolüne gerek varmı ki ya 6. Ay aşısında aile hekimi bilgilendirmezmi ki liste falan verir mi ek gıda için acaba
umrumdadegil Minigiim-vebenn52 ben 3.5 aylıkken gitmiştim en son kendi doktorumuza rota aşısı falan yapılmıştı bidahakine 5.5 aylıkken gel hem 2. Doz yaparız hem kontrol dedi. Aile hekimi verir mi bilmiyorum sen yinede bi çocuk doktoruna git bence şuan ne kadarlık seninki benimki 5ay 1haftalik
umrumdadegil Minigiim-vebenn52 genelde doktorlar veriyo bilgi sen şimdiye kadar gitmedin mi kontrol için hastaneye
Minigiim-vebenn52 umrumdadegil üç aylıkta gitmiştik normal doktora sağlık ocağına gittim dördüncü ayda 6 da aşıya gitcem işte tekrar
umrumdadegil Minigiim-vebenn52 ya bi yandan acele etmeye gerek yok zaten aslında zaten hayatı boyunca yiyecek 😂