Oyku3005 Belirtileriniz varmı test yapan varmı adete 1 hafta kala test yapıp negatif olan sonra 3-4 gün kala yapıp pozitif çıkan varmı? ☺
Pamiramsi Hiç belirtim olmadığı için belirtim var ahahah, adet öncesi yaşadıklarımı yaşamıyorum o yüzden bi tık varmış gibi hissediyorum bu ay bakalım öyle mi olacak. Testler negatif hala.. son 4 🤩
Oyku3005 Pamiramsi bende%80 öyle düşünuyorum bende tam tersi önceden asla belirti yaşamam şimdi yaşıyorum🤣
dem34 Oyku3005 hayır sadece adetime 3 gün kala yaptım hafif silik çizgi çıktı sağlık ocağında kan testi verdim 519 çıktı
Nur_3423 Oyku3005 yaptım silik bıktı bu sabah kan testi verdim saat 3 de çıkacak bakalım dua edin bana 😍🙈
Eylinna Kızlar selam, benimde adete 3 gün var cuma günü yaptığımda hayalet çizgi gibi bişey vardı ama ona çok güvenemedim kuruma çizgiside olabilir şimdi predictor test aldım onu yapacağım birar idrarım toplanınca, dua edin🎀
Eylinna Oyku3005 maalesef negatif, yumurtlamamın üzerinden 12 gün geçti bakalım adet gecikmesini bekleyeceğiz artık😅
Oyku3005 Zzehraa76 sanırım ben elendim norrmalde erken olmam lekelenmem var şimdi gördün aşırı bel ağrım mide bulantım uyku halim hala devam ediyor 🤦🏻♀️
Aleyna48 Adetime 10 gün kala yaptım silik çıktı 2 günde bir tekrarlayıp adete 4 gün kala kan verdim şuan 6+2 gebeyim