Damlademirr 1acemiannee anadolu sigorta kullanıyorum gebelik teminatim var 13 haftalik gebeyim, sadece 1 ay bekleme süresi vardı sigortayı yaptirinca o kadar canım
Zhrn Ebru_y hersey zamlandi malesef. Özel bi hastaneden aldığım doğum paketi fiyati 52 bin sadece doğum ücreti 24.500 yani buna bakınca 36 bin e şükreder olduk
Rabiul Ebru_y 1 ay bekleme süresi değil aslında 1 adet süresi poliçeyi yaptığınızda adetseniz veya poliçeyi yaptınız adet oldunuz bitti o ay gebe kalabilirsiniz sorun olmaz
Damlademirr Ebru_y ben gecen sene eylul ayında yaptırmıştım o zaman kızımla ikimize 18 bin ödedik benimki 14 falandı sanırım
Zhrn Rabiul evet biliyorum sadece doğum için değil 36 bin. Ben verilen paket teklifinin zaten doğum ücretinin üzerinde olduğunu belirtmek istedim. Hanımefendi son anda yaptırıp doğumu ücretsiz yapmak istediği için gerisini düşünmedim
Rabiul Ebru_y ama artık her şeyin fiyatı yükseliyor ve her ay zam geliyor mesela ben Eylül ayında baktım Anadolu sigortadan bana 6-7 bin civarı çıkıyordu yapmadım Ekim ayında gebe kaldım 🥲
Ebru_y Rabiul keşke yapsaydınız sizde ya . İşte bende martta yaptım 12 bine şimdi 30 küsür olması şaşırttı 4 ay olmuş sonucta baya artmış
Rabiul Ebru_y benim Axa dan sağlık sigortam var doğumsuz , eşimle kendime 6 buçuk tutuyordu 🥹 gebelik de düşünmüyordum düşünsem yapmaz mıyım 😆
Rabiul Ebru_y karşılanmıyor ama eğer doktora gebelik dışı başka bir şey girin dersen karşılar benim doktorumun kendi kliniği var orda zaten geçmiyor 🥹